ΔΙΑΦΟΡΑ

O Φύλακας της σχολής του Βαγγέλη σπάει τη σιωπή του! Αυτό που αντίκρισε δε μπορεί να το ξεχάσει…

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο ΔΣ του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» κύριο Σέρκο Χαρουτουνιάν, το ποινολόγιο της σχολής ήταν γεμάτο από παραπτώματα σπουδαστών, ωστόσο…
κανένα από αυτά δεν αφορούσε περιστατικά ενδοσχολικής βίας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο διευθυντής της σχολής, ο οποίος, απομακρύνθηκε από την θέση του μέχρι να διευκολυνθεί η υπόθεση δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση για τον λόγο που τα περιστατικά bullying δεν ήταν εγγεγραμμένα στο ποινολόγιο.

Χαρακτηριστικό του τι συνέβαινε τα βράδια στην εστία είναι η μαρτυρία ενός φύλακα, η οποία καταγράφεται και στο βιβλίο συμβάντων της σχολής.

«Ήταν 8 Μαρτίου του 2014 όταν ακούστηκαν θόρυβοι από το δωμάτιο με αριθμό (…). Στις 23:00 έκανε συστάσεις στους φοιτητές που διέμεναν στο δωμάτιο με τον αριθμό (…). Στις 02:20 άκουσε θόρυβο, έντονη φασαρία και συνεχόμενους ήχους από το ίδιο δωμάτιο. Χτύπησε την πόρτα αλλά ήταν κλειδωμένη. Τους φώναξε να ανοίξουν την πόρτα… Όταν άνοιξαν έκαναν ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι ο θόρυβος προερχόταν από κάποιο κρεβάτι που μετακίνησαν. Το δωμάτιο ήταν ανάστατο και βρώμικο. Είδε τον ένα συγκάτοικο του Βαγγέλη, αναστατωμένο και αναψοκοκκινισμένο».

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button