ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 23χρονος αρσιβαρίστας Τζέιμς Κονδυλιός νεκρός από τον κορωνοϊό!

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο θάνατος του 23χρονου Τζέιμς Κονδυλιός, που κατέληξε από κορωνοϊό στο νοσοκομείο St Vincent.

Βραβευμένος επιστήμονας και πρώην πρωταθλητής της Άρσης Βαρών, ο Κονδυλιός ήταν διπλά εμβολιασμένος, ενώ δεν αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα. Ήταν νέος και υγιής, μέχρι που μολύνθηκε από κορωνοϊό. Ο θάνατός του επήλθε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο του Σιδνεϊ, όπου και μεγάλωσε.

Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ, τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους φίλους του. Σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι του επισημαίνουν ότι ο θάνατος του 23χρονου είναι μία υπενθύμιση προς όλους, ότι ο κορωνοϊός μπορεί να πλήξει νέους και υγιείς ανθρώπους.

Ο Κονδυλιός φοίτησε στο Waverley College. Το 2015 εκπροσώπησε την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στη Φινλανδία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε πτυχίο ανώτερης επιστήμης στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα.

Το 2019 του απένειμαν το εθνικό βραβείο επιστήμης για την εργασία του στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή. Ο ίδιος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως επιστήμονας δεδομένων στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Καμπέρα.

Ο 23χρονος ήταν ένας από τους 13 ανθρώπους που πέθαναν από κορωνοϊό τις τελευταίες 24 ώρες στην Αυστραλία. Στη χώρα, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί στις 1.609, με 131 ασθενείς σε ΜΕΘ, ενώ 38 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

πηγη ufight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button