ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο άντρας που αποχαιρέτησε τον σκύλο του με τον πιο συγκινητικό τρόπο!

 

‘Όταν κάποιος που αγαπάς μπαίνει μέσα στο σπίτι, όσες φορές και να μπει την ίδια μέρα, αισθάνεσαι τόση τρελή χαρά, κάθε φορά.’

Το παρακάτω βίντεο με τον τίτλο ‘Denali’, μιλάει για την τρομερή,υπέροχη αγάπη, ευγνωμοσύνη και φιλία ενός σκύλου που ονομάζεται Denali και το ταξίδι μέσα στην ζωή που έκανε μαζί με το αφεντικό του,τον Ben Moon, φωτογράφο και σέρφερ.

antio sto skulo tou1

Στο βίντεο ακούγεται ο ίδιος ο σκύλος να αφηγείται για την ζωή του μαζί με το αφεντικό του, όλα αυτά που πέρασαν μαζί . Ήξερε πως πέθαινε αλλά είχε ζήσει τόσο καλά. Έφευγε ευχαριστημένος.

antio sto skulo tou2

Ήταν αναπάντεχη αγάπη με την πρώτη ματιά όταν ο Ben είδε τον Denali. Όταν ο Ben αργότερα χώρισε με την φίλη του, ο αγαπημένος σκύλος του τον ακολουθούσε παντού Στο βουνό ή στην παραλία οι δυο στενοί φίλοι, το αχώριστο δίδυμο,ταξίδεψαν την μισή Αμερική. Μια ζωή γεμάτη περιπέτειες, ελευθερία και χαρά.

Η τραγωδία ήρθε τον Ιούνιο του 2004 όταν ο Ben χτυπήθηκε από τον καρκίνο. Στάδιο 3. Ο Denali δεν έφυγε στιγμή από κοντά του. Δεν άφησε κανέναν να τον χωρίσει από το αφεντικό του. Καθόταν πιστά δίπλα στο κρεβάτι του νοσοκομείου και ήταν εκεί σε όλες τις θεραπείες και εγχειρήσεις που υποβλήθηκε ο άνδρας. Η θεραπευτική δύναμη του σκύλου έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ίαση του νέου άνδρα.

antio sto skulo tou3

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν πέθαινε’ ακούγεται να λέει ο σκύλος.

Ο Denali φωτογραφήθηκε άπειρες φορές από τον φωτογράφο- αφεντικό του και βρέθηκε να φιγουράρει στο εξώφυλλο περιοδικών, όπως και του άξιζε. Στις αρχές του 2014 ο ίδιος ο σκύλος αρρώστησε από καρκίνο και ο Ben υποσχέθηκε στον φίλο του πως δεν θα τον άφηνε να υποφέρει.

Μπορούσε να τον αφήσει. Αλλά όταν άρχισε να του φτιάχνει ένα τελευταίο αποχαιρετιστήριο φιλμ, αυτό που θα δείτε παρακάτω, ο Ben δεν άντεξε και ζήτησε από τον Denali να μείνει ακόμη λίγο μαζί του, για ένα μήνα.

antio sto skulo tou4

Προσπαθούσα να μείνω δυνατός όπως ο Ben όταν αρρώστησε’ αφηγείται με λυπητερή φωνή ο σκύλος.

Ακριβώς ένα μήνα αργότερα, τα μεσάνυχτα, ο Denali άρχισε να βήχει άσχημα. Ο Ben και ο Denali έπαιξαν μαζί την επόμενη μέρα στην παραλία. Το άλλο πρωί ο Denali κοίταξε τον Ben στα μάτια. Είχε έρθει η ώρα να φύγει.

Ο Denali πέθανε σε ηλικία 14 ½ χρονών. Η ζωή μαζί του ήταν μια γιορτή όπως είναι η ζωή όσων έχουν σκύλο.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button