ΔΙΔΑΧΕΣ

Ο αιφνίδιος ερχομός του τέλους του κόσμου,πότε θα γίνει;;

2690

 

Κατά Μάρκο 13

Όσο για την ημέρα εκείνη ή για τη στιγμή που θα γίνουν αυτά, κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι στον ουρανό ούτε ο ίδιος ο Υιός παρά μόνο ο Πατέρας.

Προσέχετε, αγρυπνείτε, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο καιρός. Θα μοιάζει σαν τη περίπτωση εκείνη την οποία ένας άνθρωπος που ταξίδεψε σε άλλη χώρα άφησε στους δούλους τη φροντίδα του σπιτικού του, στον καθένα όρισε ένα έργο, και στο θυρωρό έδωσε την εντολή να μένει άγρυπνος. Να είστε, λοιπόν, άγρυπνοι, γιατί δεν ξέρετε πότε επιστρέφει ο κύριος του σπιτιού: ή το βράδυ, ή τα μεσάνυχτα, ή κατά το λάλημα του πετεινού ή το πρωί. Μήπως έρθει ξαφνικά και σας βρεί να κοιμάστε.
Αυτό που σας λέω, το λέω σε όλους: αγρυπνείτε!

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button