ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Έλληνας “Ιωσήφ” από το “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” μιλάει για την σειρά μετά από 43 χρόνια

Τι ανέφερε ο Γιώργος Βογιατζής;

Ο Έλληνας “Ιωσήφ” από το “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” μιλάει για την σειρά μετά από 43 χρόνια

Ο Έλληνας “Ιωσήφ” από το “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” ή αλλιώς ο Γιώργος Βογιατζής. Μιλάει για την σειρά μετά από 43 χρόνια και αποκαλύπτει με αφορμή την μεγάλη επιτυχία που συνεχίζει και κάνει, τα πάντα. Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, που προβάλλεται κάθε χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην εξαιρετική σειρά, ωστόσο είναι και ο διεθνούς φήμης Έλληνας Γιώργος Βογιατζής, ο οποίος και θέλησε να “σπάσει” την σιωπή του και να δημοσιεύσει κάποια πράγματα στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο Έλληνας “Ιωσήφ” από το “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” μιλάει για την σειρά μετά από 43 χρόνια – Δείτε την φωτογραφία και τα λόγια που έριξαν το instagram

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία από τότε και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, «Χθες το βράδυ είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ξανά τον Ιησού από τη Ναζαρέτ στον ΑΝΤ1. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, οι συνάδελφοί μου, οι τοποθεσίες, τα κοστούμια και ο Φράνκο Τζεφιρέλι.

Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος αυτού του αριστουργήματος και να ερμηνεύσω τον ρόλο του Ιωσήφ, ενός τόσο αγαπητού, στοργικού και ανιδιοτελούς ατόμου. Ένα τέτοιο θαυμάσιο παράδειγμα».

πηγη youweekly.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button