ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τραγουδιστή-Δείτε Φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Βογιατζή λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου τραγουδιστή, o οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε σε ηλικία 89 ετών το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποβληθεί προσφατα σε επέμβαση στην ουρολογική κλινική του «Λαϊκού» καθως αντιμετώπισε κάποιο νεφρολογικό πρόβλημα.

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, έφτασαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας τα παιδιά και η δεύτερη σύζυγός του καλλιτέχνη.

«Δεν υπάρχει πόνος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει», δήλωσε ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή, Βασίλης Βογιατζής.

 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δήλωσε:

«7 μήνες μοιραζόμασταν το ίδιο καμαρίνι στο Playboy. Εγώ αυτό που έζησα με τον Γιάννη δεν το έχω δει σε άλλον τραγουδιστή. Τόσο ευχάριστος άνθρωπος, τόσο έξω καρδιά.

Δεν ήξερα να δένω τη γραβάτα μου, μου την έδενε εκείνος κι ακόμα δεν έμαθα να τη δένω. Μιλούσαμε τακτικά. Πριν 15-20 μέρες μιλήσαμε. Είπα “πότε να έρθω να σε δω Γιάννη μου” και μου λέει “σύντομα, να περάσουν οι εκλογές κι αυτά” και λέει εντάξει “σας περιμένω”. Αυτό μου είπε».

«Άλλος ένας στενός συνεργάτης του συζύγου μου, Μίμη Πλέσσα σωπαίνει. Την τελευταία 5ετία έχουν χαθεί σημαντικοί καλλιτέχνες», δήλωσε η Λουκίλα Καρρέρ.

 

 

 

 

Πηγή: alldaynews 

πηγη φωτογραφίες newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button