ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο θάνατος που συγκλόνισε τον Νίκο Ξανθόπουλο-“Τυχερός είναι όποιος δεν αισθάνεται”

Ο θάνατος που συγκλόνισε τον Νίκο Ξανθόπουλο-“Τυχερός είναι όποιος δεν αισθάνεται”

Απο χθές έγινε γνωστό το κακό μαντάτο της απώλειας της ηθοποιού Αφροδίτης Γρηγοριάδου. Μιας καλλονής που πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου και μητέρας της Κοραλίας Καράντη.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πληροφορήθηκε τον θάνατο της πρίν απο λίγο και έγραψε δυο λόγια για την συμπρωταγωνίστρια του. Δυο λόγια αποχωρισμού που συγκλονίζουν:

“Μόλις πληροφορήθηκα ότι χάσαμε την Αφροδίτη Γρηγοριάδου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.. Ήταν όμορφη γυναίκα και εξαιρετική ηθοποιός .

Τον τελευταίο καιρό μου είπαν ότι είχε προβλήματα υγείας που την οδήγησαν στο θάνατο .Καλό παράδεισο καλή μου Αφροδίτη ..Η παρέα λιγοστεύει , ένας ένας χάνεται.Τυχερός ειναι αδέρφια όποιος δέν αισθάνεται..”nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button