ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία από τον κορωνοϊό: Πατέρας και κόρη πέθαναν μέσα σε 24 ώρες!

Οικογενειακή τραγωδία από τον κορωνοϊό: Πατέρας και κόρη πέθαναν μέσα σε 24 ώρες!

Μια τρομερή οικογενειακή τραγωδία προξένησε στη Βρετανία ο κορωνοϊός, ο οποίος πρώτα χτύπησε τον 61χρονο πατέρα, για να υποκύψει και η 33χρονη κόρη του στην ασθένεια λίγο αργότερα.

Την ίδια στιγμή, στη Βρετανία οι νεκροί έχουν φτάσει τους 759, ενώ 15.000 έχουν συνολικά προσβληθεί από την νόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. Ο Σουντίρ Σαρμά και η κόρη του, Πούγια, είδαν τη μοίρα να τους επιφυλάσσει τραγικό φινάλε.

Ο πατέρας ήταν διευθυντής του γραφείου μετανάστευσης στο αεροδρόμιο «Χίθροου», ενώ η κόρη ήταν φαρμακοποιός, με τους δύο θανάτους να έρχονται μέσα σε ένα 24ωρο. Για τον Σουντίρ υπάρχει ο ισχυρισμός, ότι είχε υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να λείψει αρχικά από τη δουλειά του. Μετά, ωστόσο, γύρισε κανονικά, σε μια κίνηση που απέβη μοιραία.

Η 33χρονη Πούγια, από την πλευρά της, δεχόταν για τρεις μέρες στο νοσοκομείο θεραπεία, έχοντας «κολλήσει» τον ιό και φαίνεται, ότι δεν έπασχε από κάτι, που θα επιδείνωνε την κατάσταση. Δεν είναι ξεκάθαρο, βέβαια, αν οι δυο τους είχαν βρεθεί σε στενή επαφή με άλλους συγγενείς τον τελευταίο καιρό, αλλά η συντομία των θανάτων φέρνει προς το παρόν αυτό το συμπέρασμα.. πηγη true.gr

Σοκ: Πέθανε ο πατέρας που έπεσε από το μπαλκόνι μετά από καυγά με τον γιο του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 79χρονος άνδρας, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής έπεσε από το μπαλκόνι, στη Σητεία.

Ο ηλικιωμένος, όπως αναφέρει το creta24.gr, φέρεται να είχε έντονη αντιπαράθεση με τον γιο του και πάνω στη φασαρία αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι. Από την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό εξετάζεται ως αυτοκτονία ωστόσο θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 79χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Πηγή: creta24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button