ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Λιβαδειά: Σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/11) στη Λιβαδειά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, 80χρονος χειριστής φορτοεκφορτωτή σε εκκοκκιστήριο, πιθανότατα από αδέξιο χειρισμό του μηχανήματος, παρέσυρε και σκότωσε κατά λάθος τον 83χρονο αδερφό του, στο εσωτερικό της επιχείρησης. Ο θάνατος για τον ηλικιωμένο ήταν ακαριαίος.

Ο 80χρονος έχει υποστεί ισχυρό σοκ και σύμφωνα με το tvstar.gr, έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Τα αίτια του τραγικού περιστατικού διερευνώνται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Τραγικός θάνατος οδηγού μοτοσικλέτας στα Χανιά -Έπεσε σε κολώνα και διαμελίστηκε

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνουπιδιανά στα Χανιά.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ακρωτήρι Χανίων και όχι μόνο, από τον τραγικό θάνατο του οδηγού μιας μοτοσικλέτας την νύχτα.

Ήταν περίπου 3:30 με το φαινόμενο της ομίχλης να έχει εξαπλωθεί και με τους δρόμους να είναι «βρεγμένοι» από την έντονη υγρασία, όταν στον κεντρικό δρόμο των Κουνουπιδιανών, κοντά στο Πολυτεχνείο Κρήτης κινείτο με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ένας 50χρονος κάτοικος Αγίου Ονουφρίου Ακρωτηρίου.

Ξαφνικά, από άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας η οποία προσέκρουσε με απίστευτη σφοδρότητα σε μια κολώνα με αποτέλεσμα να αναφλεγεί ενώ ο άτυχος 50χρονος διαμελίστηκε.

Η φωτιά έσβησε από την πυροσβεστική, ενώ η σορός διακομίσθη από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων όπου από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων με την βοήθεια και του αριθμού κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας, τακτοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, η μοτοσικλέτα ήταν του γιού του αδικοχαμένου 50χρονου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button