ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο – Μητέρα και κόρη πέθαναν μέσα σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός: Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Βόλο με μητέρα και κόρη να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας του ιού.

Συγκεκριμένα, μια 70χρονη γυναίκα κατέληξε χθες το πρωί στο Νοσοκομείου του Βόλου όπου νοσηλεύονταν με κορωνοϊό ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρες απεβίωσε και 51ενός ετών κόρη της που νοσηλεύονταν επίσης εδώ και μέρες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

 Τραγωδία στο Βόλο: 77χρονη “έχασε” τη ζωή της από τον κορωνοϊό

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι τραγική με αποτέλεσμα καθημερινώς να ανακοινώνονται όλο και περισσότεροι διασωληνωμένοι αλλά και θάνατοι. Επίσης υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για αυτούς που δεν θα καταφέρουν να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα αυξάνεται καθημερινά η μαύρη λίστα των νεκρών του δεύτερου κύματος της πανδημίας στη Μαγνησία. Σήμερα, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, “έχασε” τη ζωή της ακόμα μία γυναίκα, 77 ετών, η οποία νοσηλευόταν στην Α’ Κλινική COVID 19 του Νοσοκομείου Βόλου με συμπτώματα του φονικού ιού.

Οι γυναίκα σημείωσε επιπλοκές και οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα. Συνολικά στον Βόλο, οι νεκροί από τις 19 Οκτωβρίου φτάνουν τους 81.

Βυθίστηκε στο πένθος η Σκόπελος – Νεκρή η 36χρονη Φωτεινή

«Εφυγε» σήμερα πρόωρα από τη ζωή η 36χρονη Φωτεινή Διαμάντου, από το Νέο Κλήμα Σκοπέλου.

Η 36χρονη ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένεια, της οικείους της και ολόκληρο το νησί της Σκοπέλου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button