ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν Είδαν την Φωτογραφία στο Σπίτι, Δεν Πίστευαν στα Μάτια τους. Προσέξτε Καλά και θα Καταλάβετε

Παλιότερα, οι περισσότερες φωτογραφίες ήταν στημένες.

Ο φωτογράφος έβαζε τους πάντες στις θέσεις τους και όταν ήταν όλοι έτοιμοι πατούσε το κουμπί. Σήμερα όμως, μπορούμε να βγάζουμε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και από το κινητό μας και να τις ανεβάζουμε στα social media για να τις δουν και να τις σχολιάσουν όλοι.

Οπότε τι κάνει μία φωτογραφία πραγματικά εντυπωσιακή πλέον; Αυτό είναι δύσκολη ερώτηση αλλά είμαστε σίγουροι πως αυτή η φωτογραφία που τράβηξε ένας άντρας από την Φλόριντα θα σας εντυπωσιάσει.

Ο Dan Mozer ήθελε να βγάλει φωτογραφία την γυναίκα του, Angela, δίπλα στην θάλασσα όταν κάτι απίστευτο συνέβη… Την στιγμή που έβγαζε την φωτογραφία, ένα δελφίνι πήδηξε από το νερό.

Οι δυο τους είχαν προσπαθήσει να τραβήξουν τις φωτογραφίες μία εβδομάδα πριν αλλά είχε αρχίσει να βρέχει. Έτσι, αποφάσισαν να βγάλουν τις φωτογραφίες το επόμενο Σάββατο στην παραλία του ατλαντικού, όταν θα είχε καλό καιρό.

Ο λόγος που αυτή η ιστορία είναι τόσο ιδιαίτερη είναι γιατί το δελφίνι πήδηξε δύο φορές έξω από το νερό και όχι μία! Ανέβασαν την φωτογραφία στο Instagram και μέχρι τώρα έχει πάρει πάνω από 9,000 likes και εκατοντάδες σχόλια.

Λίγο μετά την φωτογραφία, η Angela γέννησε ένα υγιές αγοράκι που το ονόμασαν Courtland Thomas. Τα δελφίνια συμβολίζουν την αναγέννηση και την ανανέωση, άρα αυτή η οικογένεια πρέπει να είναι πραγματικά τυχερή!

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button