ΔΙΑΦΟΡΑ

”Πάγωσαν” στο Νοσοκομείο-“Έφυγε” ξαφνικά 45χρονος Γιατρός

Βαθιά θλίψη έχει πέσει στο Νοσοκομείο Κορίνθου αλλά και σε όλη την περιοχή.

Έφυγε από τη ζωή γιατρός Μικροβιολόγος του Νοσοκομείου Κορίνθου, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του και άλλους συναδέλφους του.

Το απόγευμα μεταφέρθηκε από το σπίτι του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου 45χρονος γιατρός του νοσοκομείου.

Oι ιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών ο γιατρός Μικροβιολόγος του νοσοκομείου Κορίνθου Σπύρος Παπαϊωάννου.

Ο Σπύρος Παπαϊωάννου άφησε πίσω του τον ανήλικο παιδί του και τη σύζυγο του, δημιουργώντας δυσαναπλήρωτο κενό στους αγαπημένους του.

Tα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης αναφέρει :

Το Νοσοκομείο μας θρηνεί για την ξαφνική απώλεια του ανιδιοτελή φίλου, ακάματου συνεργάτη, λαμπρού ιατρού, υποδειγματικού οικογενειάρχη,
ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Αύριο στις 12 στον Άσσο θα τον συνοδεύσουμε στο αιώνιο ταξίδι του!
Σπυρο θα μας λείψεις!!!!!!

Το Σωματείο ΑμεΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Kεραυνός εν αιθρία χτύπησε το απόγευμα της Παρασκευής το αναπηρικό κίνημα της Κορινθίας. Η καρδιά πρόδωσε τον Σπύρο Παπαϊωάννου σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους οικείους και φίλους του, αλλά και την οικογένεια του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας.
Ο Σπύρος Παπαϊωάννου άφησε πίσω του τον ανήλικο παιδί του και τη σύζυγο του, δημιουργώντας δυσαναπλήρωτο κενό στους αγαπημένους του.

Στο άκουσμα της απώλειάς του ανθρώπου, του πατέρα, του συζύγου, του φίλου και του προσφιλούς αναδεικνύεται η ματαιότητα του βίου και το εύθραυστο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στη σύζυγο, τον γιο και τους συγγενείς του εκλιπόντος, ενεργού μέλους του Σωματείου μας, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση και του Προέδρου της Π.Ομ.ΑμεΑ Πελοποννήσου, Νίκου Καραλή, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει τη λύπη και τη συμπαράστασή του στους οικείους του εκλιπόντος, μέσω του Πρόεδρου του Δ.Σ., Βασίλη Σπανού.
Σε νεότερη ανάρτηση θα αναγραφούν στοιχεία για την κηδεία του, μόλις αυτά γνωστοποιηθούν.

korinthostv.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button