ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάγωσε ο χρόνος. Το ανατριχιαστικό μήνυμα της συντρόφου του νεκρού Αντώνη- “Ζωή χωρίς εσένα δεν γίνεται”

“Ξύπνα Αντώνη μου να πας για δουλειά, άργησες.. Γιατί δεν ξυπνάς; Έλα κ σου έχω φτιάξει τοστακια να πάρεις μαζί.αντε Αντωνάκη μου σήκω ντε, παρακοιμηθηκες βρέχει εξω.. Γιατί δεν ξυπνάς, γιατί; Που να πω τον πόνο μου αγάπη μου, που; Μου λένε συλλυπητήρια κ δεν μπορώ να το πιστέψω. Έφυγες ψυχή μου κ έχω μείνει να κοιτάω τις φωτογραφίες μας κ να ακούω τα ηχητικά μας για να μην ξεχάσω τη φωνή σου.

Την τόσο γλυκιά φωνή σου. Δεν θα μου ξαναπείς σ αγαπώ μωρό μου, δεν θα μου ξαναφωναξεις, δεν θα τσακωθούμε ποτέ ξανά ούτε θα τα βρούμε πάλι μετά. Γιατί γιατί έχω μείνει με ένα γιατί. Γυρνάω σαν την τρελή στο σπίτι, αυτό που έλεγες σπίτι “μας” κ σου μιλάω. Ψάχνω να σε βρω κ δεν είσαι πουθενά. 3 χρόνια δίπλα σου με τόσες δυσκολίες κ χωρισμόυς αλλά κ τόση αγάπη και έφτασα στο σημείο να περιμένω να σε δω την ώρα που θα σε βάλουν στο χώμα μωρό μου.

Σε δύο μέρες θα σε χαιρετίσω και θα σε φιλήσω για τελευταία φορά. Έχασα τον άνθρωπο μου, τον σύντροφο μου, το ταίρι μου, το άλλο μου μισό, τον άντρα μου και τον έχασα τόσο άδικα.. Δεν πρόλαβες να κλείσεις τα 21 καρδιά μου κ σε πήρε κοντά του, ανάθεμα τη στιγμή που μπήκες σε αυτό το αμάξι. Πως θα συνεχίσουμε ρε Αντωνάκη μου εμείς που μείναμε πίσω; Πως θα συνεχίσουν οι φίλοι σου, η οικογένεια σου, πως θα συνεχίσω εγώ; Ζωή χωρίς τον Αντώνη δεν γίνεται αγάπη μου, δεν γίνεται. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο ξανά. Τίποτα δεν θα έχει το χρώμα σου. Συγνώμη αγάπη μου που σου έσπαγα τα νεύρα, συγνώμη που σε τσαντιζα, σε αγαπάω όσο τίποτα κ το ήξερες.

Συγνώμη που δεν ήμουν δίπλα σου εκείνη τη στιγμή. Συγνώμη που δεν ήμουν μαζί σου εκείνο το βράδυ, συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι να το αποτρέψω, συγνώμη που δεν μπορώ να κάνω τίποτα να πάρω τη θέση σου, να σε φέρω πίσω. Θα έρθω όμως κάποια στιγμή να σε βρω, να με περιμένεις μην βρεις κανένα άγγελο ξανθό εκεί πάνω κ με ξεχάσεις θα γινει χαμός όταν ανέβω…

Είμαι σίγουρη θα γελαγες τώρα αν το έβλεπες αυτό. Θα μου έλεγες “ακόμα κ εκεί πάνω μωρή ζήλιες θα μου κάνεις”… Ήρθες χθες βραδυ στον ύπνο μου μωρό μου κ κάτι μου είπες. Δεν το κατάλαβα… Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Μου είπες :”Άσε την οικοδέσποινα στο σπίτι κ έλα μαζί μου”. Δεν ξέρω τι εννοούσες αγάπη μου αλλά θα έρθω κάποια στιγμή να σε βρω. Θα έρθω και δεν θα σε αφήσω ποτέ ξανά. Δεν θα σου πω “αντίο” γιατί εμείς δεν έχουμε τέτοιες λέξεις στην αγάπη μας. Θα σου πω μόνο “θα τα ξαναπούμε “

Είναι το μήνυμα της Δήμητρας. Της νεαρής συντρόφου του Αντώνη Κατσαφάρου. Του δεύτερου νεκρού στο τροχαίο της Κηφισιάς. Ένός ακόμη νέου ανθρώπου που έφυγε απο την ζωή την ίδια στιγμή με τον ξάδερφο του. Τον Νίκο.

Τι να πείς τώρα σε αυτο το κορίτσι… τα λέει όλα μόνη της

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button