ΔΙΑΦΟΡΑ

Παναγιώτης Σκαφτούρος: Συγκλονίζει το «αντίο» της συντρόφου του λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Το συγκινητικό μήνυμα και η τρυφερή φωτογραφία

Παναγιώτης Σκαφτούρος: Συγκλονίζει το «αντίο» της συντρόφου του λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Θρήνο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει ο τραγικός χαμός του Παναγιώτη Σκαφτούρου. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του την Πέμπτη το πρωί στην Οία της Σαντορίνης, μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Ο πρώην επιθετικός εδώ και ένα χρόνο είχε εγκαταλείψει την ενεργό δράση και είχε γίνει τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Καμαρίου.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος ήταν μόλις 34 ετών και η είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία του νησιού, αλλά και σύσσωμο τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως στον Ιωνικό, τον Εθνικό, τον Βύζαντα Μεγάρων, το Μοσχάτο, τον Ελπιδοφόρο, τον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη και τον Πανευλευσινιακό.

Το αντίο της συντρόφου του

Τον άτυχο 34χρονο αποχαιρέτησε με ένα συγκολλητικό μήνυμα η σύντροφός του, Θωμαή Θεολογίδου.

Η ίδια λίγες ώρες μετά το φριχτό τροχαίο ανέβασε στο Facebook μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Θα σε αγαπάω για πάντα Αγγελέ μου».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button