ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάνος Ζάρλας: Έκκληση…Τι ζητάει η οικογένεια του. 

Πάνος Ζάρλας: Έκκληση…Τι ζητάει η οικογένεια του.

Τι ζητά η οικογένειά του Πάνου Ζάρλα;

Η είδηση ότι ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού προκάλεσε σοκ, καθώς εκτός του ότι ήταν ένα πολύ αγαπητό άτομο, ήταν και πάρα πολύ νέος, μόλις 28 ετών.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, Λιλή Πυράκη, βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος και γνωστοποίησε την έκκληση που κάνουν η οικογένεια και οι φίλοι του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα για μάρτυρες.

«Ακριβώς επειδή δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που η μηχανή προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα, η οικογένεια και οι φίλοι του κάνουν έκκληση για οποιοδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο κι έχει να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία», είπε η Λιλή Πυράκη για την έκκληση της οικογένειας του Πάνου Ζάρλα.

πηγη gossiplife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button