ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάνος Ζάρλας: Η δημόσια έκκληση της μητέρας του 3 χρόνια μετά τον θάνατό του

Πάνος Ζάρλας: Το μακροσκελές μήνυμα της μητέρα του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Τρία χρόνια συμπληρωθήκαν χθες από τις 31 Μαΐου 2019 όταν έσκασε η είδηση πως ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση της θλιβερής αυτής επετείου, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, με ένα μακροσκελές μήνυμά της στο Facebook, έκανε έκκληση προς τους φίλους του γιου της να βοηθήσουν οικονομικά να βοηθήσουν έναν 22χρονο, που από 11 χρονών, αντιμετωπίζει οστεοσάρκωμα δεξιού μηριαίου οστού.

«Φίλοι του Πάνου, πριν τρία χρόνια αποχαιρετήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα και με το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε αντί στεφάνων, βοηθήθηκε ένα παιδί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Σήμερα ζητώ πάλι, στη μνήμη του παιδιού μου, να βοηθήσουμε ένα νέο παλικάρι ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα του. Ένας καφές λιγότερος για εμάς, ένα βήμα ζωής περισσότερο για εκείνο!!! Έχει αποδειχθεί ότι όλοι μαζί μπορούμε. Ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο! Όλοι μαζί μπορούμε

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την περιπέτεια του 22χρονου τώρα νέου, που από 11 χρονών μαθητής τότε σε Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας, αντιμετωπίζει οστεοσάρκωμα δεξιού μηριαίου οστού. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του νέου, είχε παρθεί η απόφαση στις 15/4/2022 ημέρα Παρασκευή, να πραγματοποιηθεί ο ακρωτηριασμός του κάτω δεξιού μέλους ο οποίος και έγινε. Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή, μαζί με ένα περιληπτικό ιατρικό ιστορικό για τη πορεία της υγείας του νεαρού», έγραψε στο μήνυμά της.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button