ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!Αφρός!

Υλικά
24 σαβαγιάρ,500ml
φυτική σαντιγί Torre,
1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
300 ml γάλα,
χυμό από 2 πορτοκάλια,
ινδοκάρυδο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button