ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα: Από το Αίγιο ο 46χρονος νεκρός του τροχαίου- Τραγωδία στα Αραχωβίτικα -Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ . με φορτηγό- ΦΩΤΟ

Θανατηφόρο τροχαίο στην παλιά εθνική Πατρών- Κορίνθου

ΝΕΟΤΕΡΟ: Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr  o ένας εκ των εμπλεκομένων στη σφοδρή σύγκρουση. Όλα συνέβησαν όταν ένα ΙΧ, το οποίο οδηγούσε άνδρας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με φορτηγό στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Ο οδηγός του ΙΧ εγκλωβίστηκε και  ανασύρθηκε νεκρός. Πρόκειται για 46χρονο που κατοικούσε στο Αίγιο.

ΝΕΟΤΕΡΟ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες συγκρούστηκε φορτηγό με ΙΧ ενώ υπάρχει ένα άτομο εγκλωβισμένο και  γίνεται επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική. Ο δρόμος έχει κλείσει.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην παλιά Εθνική Πατρών- Κορίνθου στο ύψος των Αραχωβιτίκων και έχει σημάνει συναγερμός σε  ΕΚΑΒ, πυροσβεστική και αστυνομία για το συμβάν.  Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για το ενδεχόμενο να χρειαστεί απεγκλωβισμός ατόμων.

πηγη thebest.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button