ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα – Θάνατος Μαλένας: Πληροφορίες για το πόρισμα της επιτροπής των ιατροδικαστών

Αποκλειστικές πληροφορίες από το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019, μετέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/4 η Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες του T-live, που μετέφερε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος: «η επιτροπή των ιατροδικαστών φαίνεται να καταλήγει ότι ο θάνατος της μικρής ήταν ασφυκτικός. Δηλαδή, μη έχοντας κομμάτι του εγκεφάλου της Μαλένας, και έχοντας τις πρώτες τοξικολογικές που έγιναν τότε και δε βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα πέραν των φαρμάκων, οι ιατροδικαστές ερευνώντας ξανά και ξανά ιστολογικά τα δείγματα από τους πνεύμονες του παιδιού φαίνεται να καταλήγουν ότι εκεί εντοπίζεται μία έντονη συμφόρηση.

Δεν έχουν βρεθεί ασφυκτικές κηλίδες και από την έρευνα στους πνεύμονες και άλλα εξωτερικά στοιχεία, δηλαδή από τις γρατζουνιές από τη μύτη της Μαλένας, οι πληροφορίες μας θέλουν ότι ο πρώτος θάνατος αυτός ήταν ασφυκτικός και ότι εκεί δεν χρησιμοποιήθηκαν φαρμακευτικές ουσίες για να δηλητηριαστεί το παιδί. Να πούμε ότι αυτές είναι δικές μας πληροφορίες, καθώς δεν έχει βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών».

πηγη tlife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button