ΔΙΑΦΟΡΑ

Πεντάχρονη εμφανίζεται με «πριγκιπικά» φορέματα κάθε φορά που πάει να κάνει χημειοθεραπεία

Φορώντας σε κάθε ραντεβού για χημειοθεραπεία κι ένα διαφορετικό «πριγκιπικό» φόρεμα, η Lili στέλνει ένα πολύ δυνατό και θετικό μήνυμα.

Φορώντας σε κάθε ραντεβού για χημειοθεραπεία κι ένα διαφορετικό «πριγκιπικό» φόρεμα, η Lili στέλνει ένα πολύ δυνατό και θετικό μήνυμα.
Η Lilli είναι μία πεντάχρονη από το Irwin της Πενσιλβάνια που υποφέρει από μία μορφή καρκίνου, έναν αργά αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο, που επηρεάζει τα οπτικά νεύρα. Ο γολγοθάς της μικρής, τόσο με την ασθένεια όσο και τις απαραίτητες χημειοθεραπείες. ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία 4 μόλις ετών. Μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί σε αρκετές χημειοθεραπείες, ωστόσο έχει βρει έναν τρόπο για να κάνει την περιπέτειά της πιο ευχάριστη καθώς σε κάθε επίσκεψή της στο νοσοκομείο για τη θεραπεία της, εμφανίζεται με διαφορετική «πριγκιπική» εμφάνιση.

Μέχρι στιγμής η Lili έχει φορέσει 30 διαφορετικά «πριγκιπικά» φορέματα εμπνευσμένα από τις αγαπημένες της ηρωίδες του Ντίσνεϊ, όπως η Μπελ, η Άριελ και η Σταχτοπούτα. Μάλιστα, μετά από τις τόσες πολλές διαφορετικές εμφανίσεις που έχει κάνει, το προσωπικό του νοσοκομείου την αποκαλεί «Μεγαλειότατη» κάθε φορά που την συναντά.

Με την πριγκιπική συνήθειά της αυτή, η 5χρονη Lili έχει γίνει πηγή έμπνευσης σε όσους εμπλέκονται με τη θεραπεία της, και όχι μόνο, καθώς εκπέμπει θετική ενέργεια και χαρά. «Δεν είχα ιδέα ότι ήταν Ημέρα Εθνικής Πριγκίπισσας! Προς τιμήν της δημοσιεύω φωτογραφίες της Lili από τα ραντεβού για την θεραπεία της. Μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί σε περίπου 30 χημειοθεραπείες και χρειάζεται άλλες 15 ακόμα για να τελειώσει» αναφέρει στη δημοσίευσή της στο Facebook η μητέρα της.

[lifo.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button