ΔΙΑΦΟΡΑ

Πένθος Για Το Χαμό Του 45χρονου Στέλιου Στα Χανιά Μετά Το Τραγικό Δυστύχημα Στο Πλοίο

Πένθος Για Το Χαμό Του 45χρονου Στέλιου Στα Χανιά Μετά Το Τραγικό Δυστύχημα Στο Πλοίο

Θλίψη και πόνος στην τοπική κοινωνία των Χανίων έφερε η είδηση του τραγικού θανάτου του 45χρονου που τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του στο λιμάνι της Σούδας, όταν συνεθλίβη ανάμεσα σε δύο φορτηγά μέσα στο πλοίο της γραμμής.

Ο 45χρονος Στέλιος Καραμπινάκης, ήταν εκτός των άλλων λάτρης της σκοποβολής και γιος του πρόεδρου στον Σκοπευτικό Όμιλο Χανίων, «Ο Βάρδας».

Με θλίψη από τον αναπάντεχο χαμό του 45χρονου Στέλιου, η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, εξέδωσε την ακόλουθη επιστολή με συλλυπητήρια, η οποία θα αναγνωσθεί και στην κηδεία του άτυχου Χανιώτη.

Μάλιστα στην επιστολή ενημερώνουν ότι η σε ένδειξη πένθους, κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου, όπου φιλοξενούνται οι αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής της ISSF:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το zarpanews.gr, το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα μέσα στο γκαράζ του πλοίου της ΑΝΕΚ “Έλυρος”, που έφθασε το πρωί στο λιμάνι της Σούδας, κατά την διάρκεια της αποβίβασης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το ΕΑΚ Χανίων

Η ανακοίνωση του ΕΑΚ Χανίων:

«Ο ΕΑΚ Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του παλιού πρωταθλητή TRAP και μέλος του Δ.Σ. του σκοπευτικού συλλόγου ΒΑΡΔΑΣ, Στυλιανού Καραμπινάκη.

Σε ένδειξη πένθους οι εγκαταστάσεις του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων θα παραμείνουν κλειστές το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου ενώ ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 8 Μαρτίου, αγώνας σταθερού στόχου, αναβάλλεται.»

zarpanews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button