ΔΙΑΦΟΡΑ

Πένθος – Νεκρός ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Μανώλης Ζωγραφάκης

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο γνωστούς πολιτικούς μηχανικούς της χώρας με καταγωγή απο το Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Μανώλης Ζωγραφάκης στη σύντομη παρουσία του στο χώρο των κατασκευών, αφού ένα πρόβλημα υγείας τον απομάκρυνε από το αγαπημένο του επάγγελμα, διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια του.

Η κηδεία θα γίνει στον Άγιο Τίτο ενώ η σωρός θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 16:00, τηρουμένων των μέτρων προστασία από τον COVID-19.

Τραγωδία δίχως τέλος: Έφυγε από την ζωή και ο πατέρας της άτυχης Μυρτούς που είχε πνιγεί στην Καρδίτσα

Ένα ακόμη σκληρό χτύπημα επεφύλασσε η μοίρα στην οικογένεια Πλακιά από το Μουζάκι Καρδίτσας, καθώς περίπου έναν χρόνο μετά τον άδικο χαμό της 41χρονης Μυρτούς, έφυγε από την ζωή και ο πατέρας της.

Ο θάνατος της άτυχης φαρμακοποιού τον Φθινόπωρο του 2020 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε βρει φρικτό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού Πάμισου, που φούσκωσε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πήρε το όνομα ΙΑΝΟΣ.

Ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τότε και ο τραγικός πατέρας Βάιος Πλακιάς, άφησε και ο ίδιος την τελευταία του πνοή, μη μπορώντας να συνέλθει από το σοκ του χαμού της κόρης του.

Η θεία της άτυχης Μυρτούς, Νότα Πλακιά, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook, ανήγγειλε τον θάνατο του γράφοντας «Αντίο Βάϊε… Τώρα θα έχεις την κούκλα σου αγκαλιά. Ευδοκία, ήρθε ο μπαμπάς σου… Καλό ταξίδι Βάϊε…».

πηγη: diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button