ΔΙΑΦΟΡΑ

Πένθος στην Κυπριακή τηλεόραση – Πέθανε ο Νεόφυτος Δημοσθένους, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του Σίγμα

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του Σίγμα, ο Νεόφυτος Δημοσθένους.

Το συγκρότημα Δίας και η τηλεόραση Σίγμα αποχαιρετούν τον επι σειρά ετών επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών του Σίγμα, Νεόφυτο Δημοσθένους ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών.

Το τελευταίο διάστημα έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο αντιμετώπισε παλικαρίσια και με πολύ θάρρος.

Ο Νεόφυτος, ο δικός μας «Φύτος» άφησε το δικό του στίγμα στο συγκρότημα Δίας με την ευγένεια, την προσήνεια, την καλοσύνη και την εργατικότητα, που τον διέκριναν.

Ο Νεόφυτος, ο οποίος σπούδασε δημοσιογραφία και ασκούσε παράλληλα καθήκοντα πιεστή. Στην οικογένειά του Συγκροτήματος Δία, πρωτοήρθε το 1990 και συγκεκριμένα στο Τυπογραφείο, που εξέδιδε την εφημερίδα “Σημερινή”.

Ήταν από τους πρωτεργάτες της τηλεόρασης Σίγμα. Με τη δημιουργία του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, ανέλαβε καθήκοντα υπεύθυνου συντονισμού των καμερών.
Καταλείπει σύζυγο και δύο θυγατέρες.

Το συγκρότημα Δίας και η τηλεόραση Σίγμα εκφράζουν τη θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του κι’ εύχονται δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button