ΔΙΑΦΟΡΑ

Πένθος στον Κρόκο- Έφυγε από τη ζωή ο 13χρονος Βαλάντης

Πένθος στον Κρόκο Κοζάνης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 13χρονος Βαλάντης Καρατζέτζος, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα της 15ης Μαΐου, έξω από το γήπεδο του χωριού.

Το άτυχο παιδί έχασε τη μάχη μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί πως ο 44χρονος πατέρας του παιδιού εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία του παιδιού θα τελεστεί το Σάββατο στις 4.30 το απόγευμα, στον Κρόκο. Kozanimedia.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 12χρονης που “έφυγε” στον ύπνο της

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 12χρονης που πέθανε στον ύπνο της, στη Θεσσαλονίκη. Ο θάνατος του κοριτσιού έχει προκαλέσει σοκ στους δικούς της ανθρώπους. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας της ανήλικης, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η άτυχη 12χρονη έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή “LiveNews” στο Μega, “είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Πήγα και εγώ με τη γυναίκα μου. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε. Το πρωί όπως ξύπνησε η γυναίκα μου γύρω στις 7:30 περίπου για να τις σηκώσει για το σχολείο την είδε ότι ήταν κάπως μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει”.

Στη συνέχεια, περιγράφει τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν και τις προσπάθειες του ίδιου να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή. Δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα. “Πετάγομαι, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ, ό,τι γνώσεις ξέρω μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ…”, λέει ο πατέρας του κοριτσιού και εξηγεί ότι “η επίσημη άποψη που είχαμε ήταν ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς”.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης επισημαίνει για τον θάνατο της 12χρονης ότι “ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που διενεργήθηκε”.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button