ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθαναν αβοήθητοι στην Κυψέλη – Εκείνος νεκρός 7-8 μέρες – Εκείνη για 24ωρα ζωντανή με τον άντρα της νεκρό

Όσον αφορά στον θάνατο της 90χρονης, εκτιμάται ότι προήλθε πριν από περίπου 24 ώρες, από όταν την βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα της Κυψέλης, κάτι που σημαίνει ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε αρκετά 24ωρα μαζί με τον νεκρό σύζυγο της, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ούτε γι’ αυτόν, ούτε για την ίδια.

Μία μακρά πορεία ζωής, που είχε άδοξο και τραγικό τέλος σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη. Συγκίνηση και προβληματισμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της – αρχικά, μυστυριώδους – υπόθεσης του θανάτου δύο ηλικιωμένων, που βρέθηκαν νεκροί και σε κατάσταση σήψης από την αστυνομία μέσα στο σπίτι τους, την Πέμπτη.

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω δυσοσμίας – Την αστυνομία κάλεσαν λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι κάτοικοι της Κυψέλης, οι οποίοι ενημέρωσαν για την έντονη δυσοσμία στην περιοχή. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και εισήλθαν στο διαμέρισμα από το οποίο έβγαινε μία άσχημη μυρωδιά, εντοπίζοντας νεκρούς το ζευγάρι των ηλικιωμένων. Ο άνδρας, 91 ετών, ήταν πεσμένος στο μπάνιο και η γυναίκα του, 90 ετών, βρισκόταν στο δωμάτιο.

Ένοικος της πολυκατοικίας, που μίλησε σε δημοσιογράφους, ανέφερε ότι η μυρωδιά ήταν πολύ αισθητή σήμερα, ενώ πριν από δύο μέρες τον ρώτησε κάποιος, που δήλωσε ανιψιός του ζευγαριού, αν τους έχει δει, γιατί δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά του.

«Σήμερα το καταλάβαμε από τη μυρωδιά και ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Πριν δυο μέρες, ήρθε κάποιος κύριος που έλεγε πως είναι ανιψιός τους και με ρωτούσε αν έχω δει κάτι, γιατί τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε κανείς. Ήταν καλοί άνθρωποι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button