ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε αναπάντεχα ο 18χρονος Νίκος : Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι της οικογένειας

Πέθανε αναπάντεχα ο 18χρονος Νίκος : Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι της οικογένειας

Ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι του και ένιωσε αρχικά αδιαθεσία και στη συνέχεια κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης  στην Κατερίνη, στην κηδεία του 18χρονου Νίκου Κουτουνίδη, ο οποίος «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή χθες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι του και ένιωσε αρχικά αδιαθεσία και στη συνέχεια κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και συνέχεια εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε.

Άγριο φονικό: Σκότωσε πατέρα δύο παιδιών επειδή νόμιζε ότι παρενοχλούσε την κοπέλα του

Άγριο φονικό σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα στο χωριό Λίθι της Χίου όταν ένας 25χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 40χρονο πατέρα δύο παιδιών. Άγρια δολοφονία με θύμα έναν 40χρονο σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα σε μαγαζί στο χωριό Λιθί της Χίου. Θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στο χωριό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους κατοίκους του χωριού, το θύμα, πατέρας δύο παιδιών βρισκόταν στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου για ποτό στο μπαρ όπου δούλευε ο δράστης με την κοπέλα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , ο 25χρονος ενοχλήθηκε άσχημα όταν το θύμα άρχισε να παρενοχλεί τη νεαρή κοπέλα και «τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν». Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Αγίου Πνεύματος 2022: Πότε πέφτει φέτος το τριήμερο – Ποιοι δεν εργάζονται

Του Αγίου Πνεύματος είναι πάντα Δευτέρα, ωστόσο κάθε χρόνο αλλάζει η ημερομηνία. Εορτάζεται 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα.

Στις 13 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, «πέφτει» φέτος η γιορτή του Αγίου Πνεύματος που είναι αργία για τους εκπαιδευτικούς και συνολικά το Δημόσιο, τις τράπεζες αλλά και για συγκεκριμένους κλάδους στον ιδιωτικό τομέα. Συνεπώς, δεν είναι λίγοι όσοι σχεδιάζουν μίνι αποδράσεις στο τριήμερο αυτό. Για την Ορθοδοξία η συγκεκριμένη ημέρα έχει βαρύνουσα σημασία. Σημειώνεται ότι η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή και το πότε πέφτει, συνδέεται άμεσα με το πότε είναι το Πάσχα. Του Αγίου Πνεύματος είναι πάντα Δευτέρα, ωστόσο κάθε χρόνο αλλάζει η ημερομηνία. Εορτάζεται 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα.

Αγίου Πνεύματος: Για ποιους είναι αργία. Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος θεωρείται αργία, σύμφωνα με ειδικές διατάξεις των οικείων συλλογικών συμβάσεων ή άλλων αποφάσεων, για τις εξής κατηγορίες μισθωτών: Σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις συλλογικών συμβάσεων εργασίας ή άλλων αποφάσεων, η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι αργία για τους ακόλουθους κλάδους στον ιδιωτικό τομέα:

  • Βιβλιοπωλείων.Διαγνωστικών Κέντρων. Δημοσιογράφους Περιοδικών. Εργοδηγούς Σχεδιαστές. Οίκων Ευγηρίας. Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κ.λπ. Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων. Θυρωρούς. Καπνοβιομηχανιών. Κλινικών. Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων). Περιοδικών. Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων. Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ. Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας. Ραδιοφωνικών Σταθμών. Ραδιοφώνου Τεχνικούς .Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων
  • Τηλεοπτικών Σταθμών .Τηλεοράσεως τεχνικούς Β. Ελλάδος. Τυπογράφους Επαρχιακών Εφημερίδων. Φορτοεκφορτωτές Ημερήσιων Εφημερίδων. Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών .Φωτοστοιχειοθέτες. Χειριστές βιομηχανικών κ.λπ. επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων. Για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι επίσης αργία. Οι αργίες που ακολουθούν:.Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου 2022, Δευτέρα .28η Οκτωβρίου 2022, Παρασκευή. Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2022, Κυριακή. Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2022, Δευτέρα.

πηγη alfavita.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button