ΔΙΑΦΟΡΑ

«Πέθανε εχθές » – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο γνωστού ηθοποιού

Ο Σπύρος Μπιμπίλας την Παρασκευή  έκανε γνωστή μια είδηση θανάτου μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook μετά τη λανθασμένη είδηση που μετέδωσε για γνωστό μουσικό, που έφερε πολλές αντιδράσεις.

Αυτή τη φορά δυστυχώς το πρόσωπο, στο οποίο αναφέρθηκε όντως έφυγε από τη ζωή και με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΕΗ, ο Μπιμπίλας θέλησε να τον αποχαιρετήσει. Ο λόγος για τον Γιάννη Νικητάκη, ένα πολυτάλαντο πρόσωπο, που ανήκε στον καλλιτεχνικό χώρο και άφησε την τελευταία του πνοή στην Αμερική

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Γιάννη Νικητάκη

«Ο Γιάννης πέθανε εχθές μακριά στην Αμερική με το παράπονο ότι κανείς δεν εκτίμησε τα ταλέντα του, χορευτής, ηθοποιός, μουσικός, κατασκευαστής κουκλων, ακροβάτης, ζογκλέρ ….Κάποια στιγμή το Σωματείο μας πρέπει να κάνει αφιέρωματα και στους μη διάσημους εργάτες του θεάτρου!

Το ΤΑΣΕΗ με τα ημερολόγια του ευτυχώς αναπληρώνει αυτήν την υποχρέωση! Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Γιάννη Νικητακη».

πηγη  tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button