ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε η ηθοποιός Λέτα Πασχούλα

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Νικολάτα (Λέτα) Πασχούλα. Το “αντίο” του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του ΚΒΘΕ: “Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Νικολέτας Πασχούλα, μίας ταλαντούχας ηθοποιού, μιας σεμνής εργάτριας του Θέατρου που υπηρέτησε την Τέχνη της με ήθος, πάθος και αφοσίωση επί σειρά ετών στην Ελλάδα και στην Κύπρο”.

Η Νικολέτα (Λέτα) Πασχούλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη. Επίσης, σπούδασε στο Angels House University. Συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από το 1982 έως το 1994 και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Λευκωσία όπου και συνεργάστηκε με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και τον Τεχνοχώρο ΕΘΑΛ. Επίσης, συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές των ΡΙΚ, ΑΝΤ1 Κύπρου, Sigma TV, Mega Κύπρου.

Συνεργάστηκε με το ΚΘΒΕ σε 17 παραγωγές

“Στέλλα Βιολάντη” του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Σκηνοθεσία: Νίκος Παπαδάκης (1982) “Παντρολογήματα” του Νικολάι Γκόγκολ. Σκηνοθερσία Νίκος Περέλης (1983) “Αγάπης αγώνας άγονος” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Σκηνοθεσία: Κανέλλος Αποστόλου (1983) Επαρχιακά ανέκδοτα: “Ο μυστηριώδης Μαιτρανπάζ”/ “Είκοσι λεπτά με έναν άγγελο” του Αλεξάντρ Βαμπίλοφ. Σκηνοθεσία Αντώνης Βοζιάζος (1983) “Το πανηγύρι” του Δημήτρη Κεχαΐδη. Σκηνοθεσία: Λάμπρος Κωστόπουλος (1984) “Ειρήνη” του Αριστοφάνη. Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος Κώστας (1984)

“Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Σκηνοθεσία: Πέπη Οικονομοπούλου (1984) “Ικέτισσες” του Ευριπίδη. Σκηνοθεσία: Κώστας Μπάκας Κώστας (1985) “Το παιχνίδι της τρέλας και της φρονιμάδας” του Γιώργου Θεοτοκά. Σκηνοθεσία: Μίνως Βολανάκης Μίνως, Κανδρεβιώτου Χαρά (1987) “Τρωάδες” του Ευριπίδη. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Βουτσινάς Ανδρέας (1987) “Το παιχνίδι των ρόλων” του Λουίτζι Πιραντέλλο. Σκηνοθεσία: Ροζάριο Κρεσέντσι (1987)

“Γαλιλαίος” του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Σκηνοθεσία: Γιάννης Βεάκης (1990) “Σκίστε τη γάτα” της Καρίνας Ιωαννίδου Καρίνα. Σκηνοθεσία: Μιχάλης Παπαμιχάλης (1991) “Οι εξετάσεις δεν τελειώνουν ποτέ” του Εντουάρντο ντε Φιλίππο. Σκηνοθεσία Βασίλης Αναστασίου (1992) “Ψύλλοι στ’ αυτιά” του Ζωρζ Φεντώ. Σκηνοθεσία: Εύης Γαβριηλίδης (1992) “Ο υποψήφιος βουλευτής” του Σοφοκλή Καρύδη. Σκηνοθεσία: Τάκης Καλφόπουλος (1993) “Το καινούριο σπίτι” του Κάρλο Γκολντόνι. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος (1994)

Αυτοκτονία γυμναστή: Τι απαντά η Γεωργία Μπίκα για την εμπλοκή της στην υπόθεση

Την απάντησή της για όσους την εμπλέκουν με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη δίνει η Γεωργία Μπίκα. Στο σημείωμά του ο 50χρονος συνδέει τη γυναίκα «αράχνη» που φέρεται να τον εξαπάτησε με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Η 24χρονη πήρε θέση απαντώντας πως δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κάποιον και ούτε θα τον εκμεταλλευόταν. Με δήλωσή της που παρουσίασε το Star και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Γεωργία Μπίκα απαντά επί του θέματος τονίζοντας:

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι! Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι γι’ αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν τοι γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση.

Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της… Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί… Φυσικά και συνδέουν εμένα όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο! Και είμαι καθαρή. Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλα ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν σε κάποιον που ζητάει βοήθεια!

Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάξει κάτι! Εγώ θέλω να ηρεμήσω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρονών καλούμαι να διαχειρίζομαι όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ζήτησα τίποτα ποτέ ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεσή μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε σάιτ και προσπαθεί το όνομά μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button