ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε η τραγουδίστρια του «Έλβις» Σόνκα Ντουκουρέ – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Η Σόνκα Ντουκουρέ έπαιξε πρόσφατα τον ρόλο της Big Mama Thornton στην ταινία Elvis με θέμα τη ζωή του μύθου του ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίολεϊ. Την Πέμπτη, ωστόσο, η ηθοποιός και τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 44 ετών. Το αστυνομικό τμήμα του Μετρό του Νάσβιλ ανέφερε ότι η Σόνκα βρέθηκε νεκρή στο Νάσβιλ την Πέμπτη. Βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος που μοιραζόταν με τα δύο μικρά παιδιά της.

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στο Νάσβιλ του Τενεσί, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σόνκα Ντουκουρέ– η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη βιογραφική ταινία «Έλβις», υποδυόμενη την «Μπιγκ Μάμα» Θόρντον. Ένα από τα παιδιά της 44χρονης την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και έτρεξε σε γειτονικό σπίτι ζητώντας βοήθεια, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Νάσβιλ, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή. Το αστυνομικό τμήμα ανέφερε σε ανακοίνωσή του, «Κανένας δόλος δεν είναι εμφανής στον σημερινό θάνατο της ηθοποιού».

Η Ντουκουρέ ήταν απόφοιτος του Fisk Univ και βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος Kothe Way που μοιραζόταν με τα 2 μικρά παιδιά της. Η ίδια ήταν και τραγουδίστρια. Μάλιστα σκόπευενα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της άλμπουμ αυτό το καλοκαίρι.

 

Ο δήμαρχος του Νάσβιλ, ο Τζον Κούπερ, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Twitter τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης, σημειώνοντας πως είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Φρισκ στην πόλη που αποκαλούσε «σπίτι» της εδώ και πολλά χρόνια.

Η συμμετοχή της Σόνκα Ντουκουρέ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν για τον «βασιλιά του ροκ εν ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ ήταν το πρώτο σημαντικό κινηματογραφικό της εγχείρημα.

cnn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button