ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο 22χρονος Τζάστιν Χάρντι και «βύθισε» στο πένθος το αμερικανικό μπάσκετ

Στο πένθος έχει “βυθιστεί” το αμερικανικό μπάσκετ, μετά την είδηση του θανάτου του Τζάστιν Χάρντι, ο οποίος και είχε κερδίσει όλο τον κόσμο με τη “μάχη” του κόντρα στον καρκίνο. Ο 22χρονος παίκτης του κολεγιακού μπάσκετ με την ομάδα του Σεντ Τσαρλς είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στομάχι πέρυσι τον Απρίλιο, αλλά δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε τη ζωή του παρά τις δυσκολίες.

Κατάφερε έτσι να πάρει το πτυχίο του στο πανεπιστήμιο έξι μήνες νωρίτερα, εν μέσω χημειοθεραπειών, ενώ επέστρεψε και στο παρκέ, παρότι είχε χάσει πάνω από 22 κιλά. «Αποφάσισα να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου, ανεξάρτητα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Αν αυτό δεν είναι νίκη απέναντι στον καρκίνο, δεν ξέρω τι είναι», είχε δηλώσει ο ίδιος ο Χάρντι. Δεν τα κατάφερε όμως τελικά και μετά από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή, με την οικογένειά του να ανακοινώνει το γεγονός, προκαλώντας τη θλίψη στις ΗΠΑ.

 

 

Πάτρα: Αλαλούμ με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Αύριο θα παραδοθεί τελικά στην ανακρίτρια

Η σχολική τσάντα της 9χρονης, χάθηκε μέσα από το κτίριο της Πάτρας, που έμενε με την οικογένειά της όσο ήταν στη ζωή. Μάλιστα, η οικογένεια του παιδιού κατέθεσε μήνυση καθώς η τσάντα χάθηκε, μετά την είσοδο στο κτίριο των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Αν και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει οι δικηγόροι για να πάρουν τα κλειδιά του κτιρίου απορρίφθηκαν σήμερα, εκείνοι είχαν ήδη μπει στο κτίριο από τη Παρασκευή… Οι συγγενείς της αδικοχαμένης 9χρονης που πήγαν μετά, διαπίστωσαν ότι η σχολική τσάντα του παιδιού έλειπε Μετά το σάλο που προκλήθηκε, της μήνυσης αλλά και δηλώσεων της οικογένειας, τελικά ένας εκ των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς, ανακοίνωσε ότι έχει την τσάντα και θα την παραδώσει το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5). Όχι στην οικογένεια του παιδιού αλλά στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας.

Αλαλούμ και με την παράδοση της τσάντας

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ωστόσο, ο δικηγόρος πήγε στην ανακρίτρια για να παραδώσει την τσάντα αλλά εκείνη την ώρα στο γραφείο δεν ήταν η γραμματέας της ανακρίτριας. Έτσι, τελικά την τσάντα δεν την παρέδωσε σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί αλλά θα την παραδώσει αύριο Τρίτη, που θα βρίσκεται η γραμματέας στο γραφείο της. Οι ζωγραφιές και τα γραπτά που έχει μέσα η τσάντα, από το 9χρονο κοριτσάκι, δεν αποκλείεται να δώσουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Η δήλωση του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου στο newsit.gr

«Αύριο στις 9 το πρωί θα έρθουμε ξανά στην ανακρίτρια να κάνουμε την πράξη εγχείρησης της σχολικής τσάντας της μικρής Τζωρτζίνας. Η κυρία ανακρίτρια μας ευχαρίστησε που όπως είπε κάνουμε το καθήκον μας και φέραμε την τσάντα ως αποδεικτικό μέσο».

«Επειδή έλειπε σήμερα η γραμματέας της κυρίας ανακρίτριας, αύριο στις 9 το πρωί θα προσκομίσουμε την τσάντα και θα την ανοίξουμε μαζί, θα κάνουμε όπως λέγεται την πράξη εγχείρησης αποδεικτικών μέσων της σχολικής τσάντας της μικρής Τζωρτζίνας. Θα δώσουμε ένορκη κατάθεση για το πώς και από ποιους βρέθηκε η τσάντα, από εμάς τους πληρεξούσιους δικηγόρους, και ό,τι άλλο μας ζητήσει η ανακρίτρια». Ο κύριος Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι «τον πρώτο όροφο τον είχε καταλάβει η κύριος Δασκαλάκης. Και τον δεύτερο όροφο για να γυρίζει βίντεο. Η τσάντα είναι του 2019 άρα ήταν Α’ δημοτικού, προφανώς δεν είχαν κάπου αλλού να την αποθηκεύσουν. Ήταν εκεί και το σημείωμα που βρέθηκε».

«Κλοπή δεν υφίσταται. Δεν θα μπορούσαμε εμείς οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου να παραδώσουμε κανενός είδους αποδεικτικό υλικό στους συγγενείς μίας φερόμενης ως φόνισσας, η οποία είναι προφυλακισθείσα» είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τονίζοντας στο newsit.gr ότι «εάν τα παρέδιδα την τσάντα σε συγγενή της προφυλακισθείσας θα ελλόχευε κίνδυνος να τροποποιηθούν, παραποιηθούν ή διαγραφούν τα στοιχεία τα οποία υπάρχουν στην τσάντα. Άρα κάναμε την υποχρέωσή μας, το νόμιμό μας δικαίωμα να παραδώσουμε σε αυτόν που διενεργεί την ανάκριση που είναι η 18η ανακρίτρια το υλικό που βρήκαμε στο ακίνητο του πρώτου ορόφου που ανήκει πλέον στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς. Το ζευγάρι είχαν αφήσει παράνομα πράγματα στον 1ο και στον 2ο όροφο».

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς συμπλήρωσε ότι «θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη με μηνύσεις κατά της οικογένειας Πισπιρίγγου για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδομαρτυρία και ψευδή καταμήνυση. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης; Ε όχι».

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button