ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο εμβληματικός κρεοπώλης της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό, ο ιστορικός πρόεδρος της Ενωσης Κρεοπωλών της Βαρβακείου Αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Κλεάνθης Τσιρώνης έδωσε μάχη, επί 20 ημέρες, με τον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Η κηδεία του πρόκειται να γίνεται την προσεχή Κυριακή, στις 11 το πρωί, στον Ελαιώνα του Πύργου Ηλείας.

Η είδηση του θανάτου του Κλεάνθη Τσιρώνη «πάγωσε» την οικογένειά του και όλους τους συναδέλφους του στη Βαρβάκειο Αγορά, τους οποίους εκπροσωπούσε επί δεκαετίες.

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης -που συνήθιζε να «τριγυρίζει» στη Βαρβάκειο με τη σφυρίχτρα του και να μιλά με δημοσιογράφους και τους συναδέλφους του με τη γνωστή «τρανταχτή» φωνή του- ήταν από τους επαγγελματίες που τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Τον περασμένο Απρίλιο, κατά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις, είχε μιλήσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις τιμές των αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα.

Δείτε μετά το 1:30 τις δηλώσεις του μοναδικού Κλεάνθη Τσιρώνη:.iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button