ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Ιωάννα Φραγκούλη!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Πέθανε ο Ιωάννα Φραγκούλη!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Μια 47χρονη καταγόμενη από τον Βόλο, η Ιωάννα Φραγκούλη, άφησε την τελευταία της πνοή στις ΗΠΑ, όπου και έγινε η κηδεία της.

Η άτυχη Βολιώτισσα μητέρα δύο παιδιών, διέμενε με την οικογένειά της, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την 47χρονη την αποχαιρέτησαν οι γονείς, τα αδέλφια και άλλοι συγγενείς, που μετέβησαν για την κηδεία της, στo Όκλαντ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον,η Ιωάννα Φραγκούλη, τελείωσε με άριστα τις Λυκειακές σπουδές στον Βόλο και εισήχθη στη σχολή Ψυχολογίας

του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφάσισε, ωστόσο, να μεταβεί στις Η.Π.Α. και να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Οχάϊο απ’ όπου πήρε πτυχίο και μάστερ στην Ψυχολογία. Στη συνέχεια έκανε διδακτορικό στο πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια.

Η 47χρονη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Αμερική τον Μάικλ Μετς και αργότερα έκανε θρησκευτικό γάμο στον Βόλο. Με τον σύζυγό της υιοθέτησαν δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Μάλκολμ.

Εργαζόταν ως προϊσταμένη στην Υπηρεσία Δόμησης του Σαν Φραντζίσκο και σε σύντομο χρονικό διάστημα, επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί.

Έχει έναν μικρότερο αδελφό που ζει και εργάζεται επίσης στην Αμερική και μια αδελφή, που ζει στην Αθήνα. .

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button