ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Πολ Ρίτερ – Είχε ξεχωρίσει στον ρόλο του στο ντοκιμαντέρ Chernobyl

Ο Βρετανός ηθοποιός Paul Ritter, πέθανε σε ηλικία 54 ετών. Ο ηθοποιός είχε παίξει στις Χάρι Πότερ και Τζέιμς Μποντ και πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο, όπως δήλωσε ο ατζέντης του σήμερα. Είχε γεννηθεί στο Κεντ.

«Με μεγάλη λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Paul Ritter πέθανε χθες το βράδυ. Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι με τη σύζυγό του Πολί και τους γιους του Φρανκ και Νώε δίπλα του», είπε ο ατζέντης του στην Guardian, επιβεβαιώνοντας ότι «υπέφερε από όγκο στον εγκέφαλο».

Ο Ritter ήταν αρχικά γνωστός για τους ρόλους του στο θέατρο και ήταν υποψήφιος για βραβείο Olivier το 2006 για το “Coram Boy” και για Tony για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο “The Norman Conquests”.

Εμφανίστηκε επίσης σε πολλές ταινίες υψηλού προφίλ, παίζοντας τον Eldred Worple στο “Harry Potter and the Half-Blood Prince” και τον κυβερνητικός σύμβουλος Guy Haines στην ταινία του Τζέιμς Μποντ “007 Quantum of Solace”.

Στην πατρίδα του στη Βρετανία, ο ηθοποιός ήταν πιο γνωστός για την τηλεοπτική εκπομπή του, στο Channel 4, «Friday Night Dinner». Ήταν από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν για την ερμηνεία τους στο άκρως επιτυχημένο ντοκιμαντέρ, “Chernobyl”, ως ο Anatoly Dyatlov.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button