ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Joe E. Tata της θρυλικής σειράς Μπέβερλι Χιλς

Ο ηθοποιός της θρυλικής σειράς Μπέβερλι Χιλς, Joe E. Tata πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, Ian Ziering.

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που ο Joe E Tata πέθανε», έγραψε ο ηθοποιός από το Μπέβερλι Χιλς, Ian Zeiring.

«Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, είχε σοφία και καλοσύνη. Μπορεί να ήταν στα backstage πολλών σκηνών, αλλά ήταν ηγετική δύναμη, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το 90210.

Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις τον φέρνει ξανά στα μάτια μου αλλά και στην καρδιά μου όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζόι» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ian Zering.

Το 2018, όπως αναφέρει το deadline.com ο Joe E. Tata διαγνώστηκε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με την κόρη του, Kelly, η οποία ξεκίνησε έναν λογαριασμό Go Fund Me για να τον ενισχύσει οικονομικά.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, η καριέρα του στην τηλεόραση άνθισε τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 – εμφανίστηκε σε πολλά αστυνομικά δράματα όπως οι Mannix, Adam-12, The F.B.I. και The Streets of San Francisco – αλλά έγινε πραγματικά γνωστό όνομα όταν εντάχθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, ως ο αγαπημένος ιδιοκτήτης του Peach Pit. Ήταν στην συγκεκριμένη σειρά για 10 σεζόν.

πηγη indicator.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button