ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Νάκος Τρυφωνίδης

Ο ιδιοκτήτης του Μύλου Θεσσαλονίκης και του ραδιοφωνικού σταθμού Πανόραμα 9,84, Νάκος Τρυφωνίδης «έφυγε» από την ζωή.

Θλίψη σκόρπισε στην Θεσσαλονίκη, η είδηση της απώλειας του Νάκου Τρυφωνίδη.

Η «ήρεμη δύναμη» όπως τον χαρακτήριζαν οι φίλοι του, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που τελικά του στοίχισε την ζωή.

Την δυσάρεστη αυτή είδηση, έκανε γνωστή ο φίλος του και δημοσιογράφος, Νίκος Δημαράς με ανάρτησή που έκανε στο Facebook.

Σε αυτή, έγραφε: «Συγκλονιστήκαμε σήμερα. Χάσαμε τον αδελφικό φίλο και συνεργάτη, τον Νάκο Τρυφωνίδη, ιδιοκτήτη του Μύλου Θεσαλονίκης και του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΠΑΝΌΡΑΜΑ 9,84. Πάλεψε ο Νάκος παλικαρίσια με το θηρίο, αλλά δεν τα κατάφερε. Έφυγε μια ήρεμη δύναμη της Θεσσαλονίκης. Καλό ταξίδι φίλε».

Ανείπωτη Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή ξαφνικά 33χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην Στράτο Αγρινίου η είδηση του θανάτου μίας 33χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε με την οικογένειά της στην Πτολεμαΐδα.

Ο λόγος για την Γιώτα Τσαούση, μητέρα δύο παιδιών, ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού, η οποία έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σήμερα το πρωί, μόλις στα 33 της χρόνια.

Η εκλιπούσα έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ διατηρούσε στενές συγγενικές και φιλικές σχέσεις ακόμη και σήμερα.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τα συγγενικά και τα φιλικά της πρόσωπα στην Στράτο, τα οποία κάνουν λόγο για μία ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή γυναίκα, όμως ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον δεν βρίσκεται κοντά τους.

Ο σύζυγος της Ευριπίδης, συγκινεί με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Καλό ταξίδι μωρό μου…..καλή αντάμωση…….αγάπη μου μοναδική……που δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ….

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button