ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο τραγουδιστής των Skid Row Tζόνι Σόλιντζερ. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο τραγουδιστής των Skid Row, Tζόνι Σόλιντζερ (Johnny Solinger), λόγω ηπατικής ανεπάρκειας, σύμφωνα με δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του Skid Row Instagram «Είμαστε λυπημένοι που ακούσαμε τα νέα του αδελφού μας Τζόνι Σόλιντζερ.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του», ανέφερε μεταξύ άλλων το συγκρότημα.

Σε ανάρτησή του για την κατάσταση της υγείας του ο Solinger σημείωνε ότι έπαιρνε «τουλάχιστον 7 διαφορετικά φάρμακα» και έπρεπε να του αφαιρούν με παρακέντηση υγρό από την κοιλιά του «κάθε δυο μέρες»

Οι Skid Row είναι αμερικάνικο heavy metal συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε στο Νιου Τζέρσεϊ το 1986. Γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και της αρχές της επομένης, με δύο πολύ-πλατινένιους δίσκους και τα ιδιαίτερα επιτυχημένα σινγκλ «18 and Life» και «I Remember You». …

Ήταν ο τραγουδιστής των Skid Row από το 1999, όταν επανενώθηκαν αντικαθιστώντας τον Sebastian Bach, μέχρι το 2015. Μετά την αντικατάσταση του Σεμπάστιαν Μπαχ από τον Τζόνι Σόλιντζερ το 1999,

κυκλοφόρησαν τα άλμπουμ «Thickskin» και «Revolutions per Minute», ενώ το 2014 εμφανίστηκαν ως πρώτο όνομα στο πολωνικό φεστιβάλ «Przystanek Woodstock», μπροστά σε 500.000 θεατές.

Ο Σόλιντζερ συμμετείχε στους εξής δίσκους του συγκροτήματος: Thickskin (2003), Revolutions Per Minute (2006), United World Rebellion (2013), Chapter One and (2014) και Rise of the Damnation Army (2014)….

ΠΗΓΗ .mixanitouxronou.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button