ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε στα 49 της η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου

Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου

Σε ηλικία 49 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου. Με ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρετά τη δημοσιογράφο που ήταν μέλος της.

«Η Κωνσταντινιά Τσολακίδου, γεννημένη στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και από το 1997 εργαζόταν στην εφημερίδα «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης». Εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες της Καβάλας όπως η «Εβδόμη», το «Χρονόμετρο», καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Παγγαίου. Διατηρούσε την αθλητική ιστοσελίδα Kavalasports από το 2013.

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιοχωρίου του οποίου υπήρξε ενεργό μέλος.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την τόσο πρόωρα χαμένη συνάδελφο» καταλήγει η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης πηγη newsbreak.gr

Σαν σήμερα: Η 31η Αυγούστου στην Iστορία – Ποιος σκότωσε, τελικά, την Νταϊάνα;

Η 31η Αυγούστου είναι η 243η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο και 244η σε δίσεκτα έτη. Είναι η ημέρα που ένα

Στις 31 Αυγούστου γεννήθηκαν δύο από τους πιο διάσημους -για όλους τους λάθος λόγους- αυτοκράτορες της Ρώμης: Το 12 ο Γάιος Καλιγούλας και το 161 ο Κόμμοδος. Στις 31 Αυγούστου 1867 πέθανε ο Σαρλ Μπωντλαίρ, Γάλλος ποιητής και το 1986 ο Χένρυ Μουρ, Άγγλος γλύπτης

Στις 31 Αυγούστου 1997, σε τροχαίο δυστύχημα, στο Παρίσι, σκοτώνεται η Νταϊάνα, πριγίπισσα της Ουαλίας και μαζί της ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Αλ Φαγέντ. Κανένας θάνατος στη σύγχρονη ιστορία δεν έχει δημιουργήσει τόσες θεωρίες συνομωσίας και τόσες εικασίες, όσο αυτός της γυναίκας που μερικά χρόνια νωρίτερα παντρεύτηκε το μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας.

Ποιος σκότωσε τελικά τη Νταϊάνα;

Λίγο μετά το θάνατο της Νταϊάνα ξεκίνησαν οι θεωρίες. Το δυστύχημα ήταν «ενορχηστρωμένο από το παλάτι», η Νταϊάνα «ήταν έγκυος από τον Αλ Φαγέντ» και πολλά ακόμη, τα οποία ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να εξάπτουν τη φαντασία και το ενδιαφέρον του κοινού.

Με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ένα δικαστήριο το 2008 εξέδωσε απόφαση για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας» από τον οδηγό του αυτοκινήτου της Νταϊάνα, Ανρί Πωλ και τους παπαράτσι που καταδίωκαν το αυτοκίνητο. Η ετυμηγορία των ενόρκων ανέφερε επίσης: «Επιπλέον, ο θάνατος προκλήθηκε ή συνετέλεσε από το γεγονός ότι οι επιβαίνοντες δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και από το γεγονός ότι η Mercedes πιθανόν χτύπησε την κολώνα στη σήραγγα του Pont de l’Alma».

Οι πιο ενεργοί στην αμφισβήτηση της επίσημης εκδοχής των γεγονότων ήταν η βρετανική ταμπλόιντ Daily Express και ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, του οποίου ο γιος, Ντόντι, σύντροφος της Νταϊάνα, επίσης πέθανε στο δυστύχημα. Το 2003, ο μπάτλερ της Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σημείωμα που υποστήριξε ότι είχε γραφτεί από την ίδια το 1995, στο οποίο υπήρχαν ισχυρισμοί ότι ο πρώην σύζυγός της «σχεδίαζε ένα ατύχημα» στο αυτοκίνητο της Νταϊάνα, όπως μια βλάβη στα φρένα, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνην και να ξαναπαντρευτεί.

πηγη cnn.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button