ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε στην Αθήνα η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου

Νοσηλευόταν μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου
Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (6/6/2022) η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σε ανακοίνωσή της η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρει:
Με βαθύτατη θλίψη η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώνει πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 και 30 το βράδυ της 6ης Ιουνίου 2022, σε ηλικία 68 ετών στο Ιατρικό Κέντρο “Υγεία”, στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση εκφράζουν βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Ζ. Αιμιλιανίδου και σημειώνει: «Η απώλεια της αγαπημένης μου Ζέτας με συγκλονίζει.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο. Η Ζέτα θα λείψει από όλους μας. Κυρίως όμως από την πατρίδα μας που χάνει μία έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό». πηγη pireasnews.gr

Έσβησε η «ψυχή» του ιστορικού Κυττάρου – Πέθανε ξαφνικά ο Βαγγέλης Δερλής

Πέθανε ο Βαγγέλης Δερλής, ένας από τους υπευθύνους του «Κύτταρο Live Club». Η είδηση της απώλειας του Βαγγέλη Δερλή, έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στο Facebook, στην σελίδα του ιστορικού μαγαζιού εκφράζοντας την θλίψη τους για την μεγάλη απώλεια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Βαγγέλης Δερλής «έφυγε» ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο.

Η κηδεία του Βαγγέλη Δερλή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 13:00, στον ιερό ναό Τίμιου Προδρόμου στο Σχιστό (Β’ Ζώνη).

Η ανακοίνωση του Κυττάρου

«Η «καρδιά» του Κυττάρου έπαψε να χτυπά… Ο Βαγγέλης Δερλής, ο Βαγγέλης μας, το πιο παλιό «κύτταρο» του Κυττάρου και ο πιο φανατικός οπαδός του, ο αφανής ήρωας που για δεκαετίες έβαζε τάξη στο χάος και έμπαινε μπροστά μόνο στα δύσκολα, «έφυγε» ξαφνικά χθες το βράδυ από καρδιακό επεισόδιο αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Κύτταρο και στην ψυχή μας. Βαγγέλη μας, θα είσαι για πάντα μαζί μας…».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button