ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε το μωρό που εγκατέλειψε η μάνα του

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κυκλοφορεί με μία βαλίτσα-τρόλεϊ, μέσα στην οποία, όπως αποδείχθηκε, βρισκόταν το μωράκι της, πήγε σε ερημική τοποθεσία και πέταξε κυριολεκτικά το παιδάκι σε ένα οικόπεδο. Θρήνος για το αγγελούδι που εγκατέλειψε η μάνα του σε χωράφι. Προσπάθησε να το σώσει, θηλάζοντας το μια διασώστρια. Θρήνος στην Τουρκία για το 3 μηνών αγγελούδι που πέθανε στην Εντατική.

Για καλή του τύχη, εντοπίστηκε από διερχόμενους, και παρότι είχαν περάσει πολλές ώρες, βρισκόταν εν ζωή μεν, σε κακή κατάσταση δε. Το μωρό διακομίσθηκε σε νοσοκομείο κι έδειχνε να ξεπερνά τον κίνδυνο, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και περισσότερο απ’ όλους σε μία διασώστρια, η οποία όχι μόνο ήθελε να υιοθετήσει το μωρό, αλλά το θήλαζε κιόλας, προκαλώντας την συγκίνηση της κοινής γνώμης.

Το άτυχο βρέφος, η μητέρα του οποίου το εγκατέλειψε σε ένα χωράφι νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας απο τις 29 Μαρτίου. Η μητέρα, που εγκατέλειψε το τριών μηνών μωρό της, σε ένα χωράφι, στην περιοχή Πέντικ της ασιατικής Κωνσταντινούπολης, συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία. Το τριών μηνών μωρό βρήκε η διασώστρια σε ασθενοφόρ, Μπουσρά Ντουρμάζ, η οποία όταν διαπίστωσε ότι ήταν πεινασμένο, το θήλασε, δίνοντάς του μάλιστα το όνομα της δεύτερης της κόρης, Νίσα Μιχριμπάν.

Δυστυχώς, η μοίρα του, ήταν προδιαγεγραμμένη. Παρότι το μωρό και βρέθηκε πριν καταλήξει, και η υγεία του παρουσίασε βελτίωση, ξαφνικά επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να πεθάνει βυθίζοντας στο πένθος την κοπέλα που ήθελε να το κρατήσει και να το μεγαλώσει, όσο και στην κοινή γνώμη που είδε άλλο ένα παιδί να πεθαίνει απόρροια της κτηνώδους συμπεριφοράς των γονιών του. Όσο για τη μητέρα, συνελήφθη και θα φυλακιστεί.

Η κατάσταση της υγείας του μωρού ωστόσο επιδεινώθηκε και αποφασίστηκε να εισαχθεί για νοσηλεία στην Εντατική, όπου δυστυχώς κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης. Οι αστυνομικοί, αφού εξέτασαν δεκάδες εικόνες από κάμερες ασφαλείας, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, κατάφεραν να εντοπίσουν την βιολογική μητέρα του παιδιού. Η μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της εγκατάλειψης βρέφους.

πηγη ant1news.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button