ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ξαφνικά 29χρονη αθλήτρια, υπέστη ανακοπή σε μαραθώνιο

29χρονη αθλήτρια: Θλίψη και θρήνος για για τον θάνατο της

Τραγική είναι η είδηση από την Πορτογαλία όπου μια νεαρή αθλήτρια άφησε την τελευταία της πνοή στην προπόνηση της ια μαραθώνιο…

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Πορτογαλία, όπου η 29χρονη Κλαούντια Καλκάντα, πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου με θητεία και στη Μποαβίστα, έφυγε από τη ζωή έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς ενώ έτρεχε σε μαραθώνιο, βυθίζοντας στο πένθος τους συμπατριώτες της. Περισσότερες πληροφορίες για την 29χρονη αθλήτρια που έφυγε από την ζωή

Η Καλκάντα είχε γεννηθεί στο Φελγκουέιρας και στην τοπική ομάδα έκανε τα πρώτα βήματά της στο ποδόσφαιρο, άθλημα που αγαπούσε από μικρή. Και αφού το αγαπούσε κατάφερε να κάνει και την καριέρα της, αγωνιζόμενη σε Γκόντομαρ, Σαλγουέιρος και Παστελέιρα πριν πάει στη Μποαβίστα και από εκεί στη Βιλαβερντένσε, όπου και αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της το 2018.

Τότε, φυσικά, δεν μπορούσε να ξέρει ότι τής απέμεναν μόνο τέσσερα χρόνια ζωής αλλά τελικά αυτή ήταν η μοίρα της, αφού κατέρρευσε τρέχοντας σε μαραθώνιο αγώνα, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Πανελλήνια Θλίψη: Έφυγαν από τη ζωή δυο νεαρές μητέρες στη Λάρισα

Λάρισα: Σε βαρύ κλίμα πένθους η πόλη από τον θάνατο δυο γυναικών. Ιδιαίτερα θλιβερές είναι οι ειδήσεις από την Λάρισα, με δυο νεαρές γυναίκες και μητέρες να χάνουν την ζωή τους, χάνοντας την μάχη τους με τον καρκίνο. Στο πένθος βυθίστηκε η Λάρισα από τον αδόκτητο θάνατο δύο αξιαγάπητων μητέρων όπως διαβάζουμε στο onlarissa.gr.

Απεβίωσε σε ηλικία 49 ετών η Παναγιώτα Μπάλλα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 2.15 το μεσημέρι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου. H άτυχη μητέρα αφήνει πίσω της δυο παιδιά, το Βασίλη και την  Σταυρίνα. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφανιών να δοθεί εισφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού ή στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Νεκρή και η 47χρονη Χριστίνα Γεωργιάδου από την Λάρισα. Απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών η Χριστίνα Γεωργιάδου – Κουτέ. Η κηδεία της θα τελεστεί Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τα παιδιά της Μαρία και Κωνσταντίνο. πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button