ΔΙΑΦΟΡΑ

Πιερία: Πώς έχασε τη ζωή της η 55χρονη παιδίατρος στο ρέμα της Σκοτίνας

Θρήνος στην Πιερία για την παιδίατρο, που έχασε τη ζωή της, ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό της και να γλιτώσει από τα ορμητικά νερά – Είχε ξεκινήσει για  επίσκεψη σε φιλικό σπίτι το βράδυ του Σαββάτου

Φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα επρόκειτο να επισκεφθεί η 55χρονη παιδίατρος/νεογνολόγος και Αναπληρώτρια Νεογνολόγος στο ΑΠΘ, Παρασκευή (Βούλα) Καραγιάννη χθες το βράδυ, όμως δεν έφτασε ποτέ, καθως τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζηλιάνα παρέσυραν το αυτοκίνητό της.

Η γιατρός βγήκε από το όχημά της, προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά τα νερά την παρέσυραν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Βρέθηκε γύρω στη μια το μεσημέρι της Κυριακής απο άνδρες της Πυροσβεστικής Λιτοχώρου, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το οχημά της.

pieria1

 

pieria3

Για το συμβάν μίλησε αποκλειστικά στο olympusmera.gr ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Δίου-Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης:

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν  μητέρα τριών παιδιών, ενώ την αναζητούσαν οι δικοί της άνθρωποι από το πρωί της Κυριακής.

 

pieria_nekri2

 

paidiatros_pieria2

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button