ΔΙΑΦΟΡΑ

Πήγε στα μελίσσια και τα έκλεψαν όλα. Όμως του άφησαν μια κυψέλη και ο λόγος είναι απίστευτος…

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Πήγε στα μελίσσια και τα έκλεψαν όλα. Όμως του άφησαν μια κυψέλη και ο λόγος είναι απίστευτος…

Πήγε στα μελίσσια του και του τα έκλεψαν.

Συγκλονίζει το περιστατικό όπου ο μελισσοκόμος Θανάσης επισκέφτηκε το μελισσοκομείο με τα 13 του μελίσσια και προς μεγάλη του απογοήτευση έλλειπαν τα 12. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος, οι κλέφτες είχαν σκοπό να πάρουν όλες τις κυψέλες, όμως μια από τις 13 είχε πρόβλημα, και δεν κούμπωνε σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα να βγαίνουν μέλισσες.

Οι κλέφτες φοβήθηκαν για τη μεταφορά και πέταξαν, σαν σκουπίδι, την μια απο τις κυψέλες, πράγμα που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το περιστατικό αυτό του εγκλήματος.

Ο μελισσοκόμος κάνει έκκληση όποιος μπορεί να τον βοηθήσει, και δίνει επιπλέον στοιχεία, μήπως κάποιος δει η ακούσει κάτι….“Η κλοπή των  μελισσών μου που έγινε πριν τον Νεο Παγώντα Ευβοίας στη θέση Άγιος στη ταβέρνα  αριστερά στο χωματόδρομο. Εκλάπησαν 12 μελισσια από τα 13 το ένα  ξεκούμπωσε η  βάση και το πέταξαν κάτω. Η κλοπή έγινε  από  της 06 – 10-2016 έως τις 24-10-2016.

Οι κυψέλες ειναι βαμμενες με τα χρωματα γαλαζιο, κιτρινο, ανοικτο πρασινο και ασπρο οπως επισης τα καπακια και οι κινητες βασεις, (χαρακτηριστικο τους το  βαψιμο ωρισμενων εχει γινει   με  βερνικι ξυλου κιτρινο και  γαλαζιο ) Ο μελισσοκομικος αριθμός  είναι  EL 15 \  459. Είναι πυροσφραγισμες καθως  τα καπακια  οι   βασεις και  τα  πλαισια.

Εάν κάποιος αντιληφθεί, δει, κυψέλες με την περιγραφή ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορεί να  επικοινωνήσει μαζι μου. Θανασης  Τζιανακοπουλος . Τηλ.. 6974798345”

Πηγη; press-news.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button