ΔΙΑΦΟΡΑ

«Πλησιάζω τα 90, δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί»: Ο Κώστας Βουτσάς εξομολογείται

«Πλησιάζω τα 90, δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί»: Ο Κώστας Βουτσάς εξομολογείται

Κώστας Βουτσάς συνέντευξη: Στην εκπομπή του OPEN «Μεσημέρι YES» αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός.

Κώστας Βουτσάς συνέντευξη: «Κούκλες όλες! Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον»
Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε πως δεν θέλει να γίνει ξανά πατέρας, ενώ αποκάλυψε πως έβλεπε φανατικά το GNTM 2.

«Δεν θέλω να σταματήσω και να κάθομαι στο σπίτι. Ο κόσμος θα με δεχτεί ή θα με απορρίψει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο Βουτσάς. Όλοι είμαστε το ίδιο», είπε αρχικά. Αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως έβλεπε το ριάλιτι μόδας του STAR και πως σε αυτό υπήρχαν ωραίες γυναίκες.

«Κούκλες όλες! Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον, τι όμορφες… Πληθώρα γυναικών, κοριτσιών ωραίων. Μοντέλα, κούκλες, προκλητικές», είπε.

Όσο για το τι λέει η σύζυγός του, Αλίκη, είπε: «Το ξέρει και η Αλίκη. Της το λέω. Εκείνη μου αρέσει, η άλλη μου αρέσει. Τι να κάνω, να πάω να τρέχω από πίσω της;».

Μίλησε και για τον γιο τους τον Φοίβο. Λέγοντας: «όλα τα παιδιά σήμερα είναι έξυπνα». Προσθέτοντας στην συνέχεια: «Ο γιος μας, ο Φοίβος είναι η ψυχή μας».

Επιπλέον ρωτήθηκε εάν θα ηθελε ακόμα ένα παιδί. Ο ιδιος ηταν αρκετά σαφής με την απάντηση του λέγοντας: «Δεν θέλω να κάνω, τώρα, ένα παιδί… Πλησιάζω τα 90».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button