ΔΙΑΦΟΡΑ

Pόδoς: Πρωτοφαvείς Εικόνες Eξω Από Φoύρvο! Λιπoθύμησε Από Την Πείvα 9χροvο Κοpιτσάκι

Pόδoς: Πρωτοφαvείς Εικόνες Eξω Από Φoύρvο! Λιπoθύμησε Από Την Πείvα 9χροvο Κοpιτσάκι

Pόδoς: Πρωτοφαvείς Εικόνες Eξω Από Φoύρvο! Λιπoθύμησε Από Την Πείvα 9χροvο Κοpιτσάκι

Πρωτοφανείς εικόνες έξω από φούρνο- Βίντεο.

Περίμενε στην ουρά με την άνεργη μητέρα της κι έχασε τις αισθήσεις της- Η οικονομική ευμάρεια που γνώριζε κατά το παρελθόν το νησί της Ρόδου κι επέτρεπε στους εργαζόμενους στον τουρισμό να ζουν αξιοπρεπώς…

Πρωτοφανείς εικόνες έξω από φούρνο- Βίντεο.

Περίμενε στην ουρά με την άνεργη μητέρα της κι έχασε τις αισθήσεις της.

Η οικονομική ευμάρεια που γνώριζε κατά το παρελθόν το νησί της Ρόδου κι επέτρεπε στους εργαζόμενους στον τουρισμό να ζουν αξιοπρεπώς, έχει περάσει, και πολλοί φοβούνται ότι η κατάσταση δεν έχει επιστροφή.

Πολλοί κάτοικοι έχουν μείνει άνεργοι, καθώς τα ξενοδοχεία, οι ταβέρνες, τα μπαρ κι όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών σε τουρίστες, έχουν κατεβασμένα ρολά και τα περισσότερα θα παραμείνουν σ’ αυτό το καθεστώς.

Στο προσκήνιο ήρθε ένα περιστατικό που προκαλεί θλίψη, αλλά και μεγάλη ανησυχία για το δυσοίωνο οικονομικό μέλλον που έρχεται.

Ενα 9χρονο κοριτσάκι περίμενε στη σειρά έξω από φούρνο για να πάρει ψωμί με τη μητέρα του και σύμφωνα με τις καταγγελίες έχασε τις αισθήσεις του από την πείνα…

Πρόκειται για την κόρη ξενοδοχοϋπαλλήλου που έχει μείνει 

χωρίς εργασία λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο νησί από τον κορονοϊό.

Ο κ. Θ. Σταμούλης, πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μιλώντας στο Open TV, επιβεβαίωσε το συμβάν κι αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει το «σμαραγδένιο νησί» από την οικονομική ύφεση που έχει επέλθει λόγω των κλειστών τουριστικών επιχειρήσεων που απασχολούν την πλειονότητα των κατοίκων του νησιού.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Έρχονται άνθρωποι έξω από το εργατικό κέντρο της Ρόδου, για να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους… Μου θυμίζει κατοχή η κατάσταση. Η Ρόδος είναι νεκρή πόλη. Δεν κινείται τίποτα έξω. Ειδικά το βράδυ είναι… νέκpα».

Αναφορικά με το συμβάν με το κοριτσάκι που λιποθύμησε από την πείνα, μιλώντας

στο ανοιχτό κανάλι η κα Σοφία Μανιά, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αγία Σοφία» Ρόδου, επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι ο σύλλογος «ήρθε σε επαφή μαζί της κι εντάχθηκε στο πρόγραμμά μας.

Είναι αξιοπρεπέσταση κυρία, δεν ζητά λεφτά, θέλει φαγητό για τα παιδιά της και μια δουλειά για να τα ζήσει. Ψάχνει κι ο σύλλογος για να βρούμε μια δουλειά να τα βγάλει πέρα» είπε η κα Μανιά και πρόσθεσε ότι ο σύλλογος έχει επιληφθεί του θέματος, για να έχουν τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι ένα πιάτο φαγητό…

Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα να προσπαθεί να τα φέρει βόλτα έχοντας δύο παιδιά, ένα νοίκι που τρέχει και μόλις και μετά βίας το καλύπτει, ενώ έχει μείνει άνεργη, καθώς η τουριστική επιχείρηση που εργάζεται, ούτε έχει ανοίξει, ούτε πρόκειται, κατά τα φαινόμενα…πηγή.ethnos.gr

Δείτε όλα όσα είπε ο πρόεδρος στο παρακάτω βίντεο:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button