ΔΙΑΦΟΡΑ

Πολ Οστερ: Νεκρός βρέθηκε ο γιος του πασίγνωστου συγγραφέα – Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Λίγες μόλις ημέρες από τη σύλληψή του για τον θάνατο της 10 μηνών κόρης του, νεκρός βρέθηκε ο γιος του πασίγνωστου συγγραφέα, Πολ Οστερ, Ντάνιελ – Ο θάνατός του 44χρονου αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών

Νεκρός εντοπίστηκε ο γιος του πασίγνωστου συγγραφέα, Πολ Οστερ, Ντάνιελ, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο 44χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας δίπλα του σύνεργα για χρήση ναρκωτικών, λίγες μόλις ημέρες μετά τη σύλληψή του για ανθρωποκτονία από εγκληματική αμέλεια της μόλις 10 μηνών κόρης του Ρούμπι.

«Ο Ντάνιελ Οστερ βρέθηκε νεκρός περιτριγυρισμένος από σύνεργα ναρκωτικών και η δόση ήταν παρόμοια με αυτή που έπαιρνε συνήθως», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η New York Post, γεγονός που δείχνει ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα. Ο Οστερ είχε συλληφθεί την Κυριακή του Πάσχα για τον θάνατο της Ρούμπι την 1η Νοεμβρίου και είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση. Ο δικηγόρος του Οστερ είπε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του ήταν νηφάλιος και βρισκόταν σε κέντρο αποτοξίνωσης περιμένοντας τη δίκη του. Το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του άτυχου παιδιού οφείλονταν σε «οξεία δηλητηρίαση λόγω της συνδυαστικής επίδρασης fentanyl και ηρωίνης», ανέφερε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Ντάνιελ Οστερ είχε ήδη προβλήματα με την αστυνομία το 1996, όταν ο Αντρέ «Έιντζελ» Μελέντεζ, ένας φερόμενος λαθρέμπορος ναρκωτικών, δολοφονήθηκε. Ο Ντάνιελ Οστερ δεν είχε εμπλακεί στο έγκλημα. Είχε δηλώσει ένοχος για κατοχή 3.000 δολαρίων που είχαν κλαπεί από τον Μενέντεζ, και είχε καταδικαστεί σε ποινή υπό επιτήρηση. Αλλα δύο άτομα είχαν δηλώσει ένοχοι για τη δολοφονία του Μενέντεζ και είχαν ομολογήσει ότι πέταξαν το πτώμα του στον ποταμό Χάντσον.

Οσον αφορά τον Πολ Οστερ, είναι ένας από τους πιο γνωστούς συγγραφείς της Νέας Υόρκης, κυρίως για την «Τριλογία της Νέας Υόρκης», το «Παλάτι του φεγγαριού» και το «Λεβιάθαν». Στο μυθιστόρημά του με τίτλο «Oracle night», που κυκλοφόρησε το 2003, ο αφηγητής είναι ένας συγγραφέας που ο γιος του είναι τοξικομανής.

Σπύρος Νικολαΐδης: Πέρασα βαριά κατάθλιψη, τα παράτησα όλα και έφυγα

Ο νεαρός ηθοποιός, Σπύρος Νικολαΐδης, ο τηλεοπτικός «Δημήτρης» στη «Γη της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για μια δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή του

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» βρέθηκε ο Σπύρος Νικολαΐδης ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις στη «Γη της Ελιάς» ως «Δημήτρης». Όπως αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός μπορεί τώρα να γεύεται την επιτυχία αλλά πέρασε μια περίοδο στη ζωή του που βυθίστηκε στην κατάθλιψη και τα παράτησε όλα. «Μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος, είναι αυτό που κυνηγούσα στην Αμερική, είναι πολύ ερωτικός, εγκληματικό μυαλό, ανήθικος» είπε αρχικά για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Περνούσα μία βαριά κατάθλιψη, πήγαινα σε θεραπείες, είχα παρατήσει τη ζωή μου, ζούσα μία ζωή που δεν ήθελα. Είχα μπει στις επιχειρήσεις, δούλευα για να τα συντηρώ όλα αυτά ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός κι έτσι έφυγα για την Αμερική. Για πολύ καιρό πέρασα βαριά κατάθλιψη και πήγαινα και σε θεραπείες. Ήταν και μια φάση, που ήμουν στο τέλος και μια σχέσης πολύ ψυχοφθόρας για εμένα και τα παράτησα όλα κι έφυγα Είπα να πάω για ένα μήνα κι έμεινα 2 χρόνια. Στο Λος Άντζελες έκλεισα μία πολύ καλή δουλειά στο Netflix αλλά αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού». πηγη reader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button