ΔΙΑΦΟΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικά μαχητικά Sukhoi πετούν πάνω από το Χάρκοβο

Εκρήξεις καταγράφονται σε κατοικημένες περιοχές στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, ενώ αναμένονται οι διαπραγματεύσεις των δύο αντιπροσωπειών στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας

Ρωσικά μαχητικά Sukhoi έπληξαν το πρωί της Δευτέρας το Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη της Ουκρανίας.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, τα ρωσικά μαχητικά πετούν πάνω από το Χάρκοβο, ενώ εκρήξεις καταγράφονται ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές.

Αυτή την ώρα αναμένεται να ξηεκινήσουν και οι διαπραγματε΄ύσεις των αντιπροσωπειών Ουκρανίας και Ρωσίας. Η ουκρανική αντιπροσωπεία έφτασε σήμερα το πρωί εκεί όπου θα διεξαχθούν συνομιλίες με τη Ρωσία για να αξιώσει «άμεση» εκεχειρία και την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων, ανακοίνωσε η ουκρανική προεδρία.

«Η ουκρανική αντιπροσωπεία έφτασε στη ζώνη στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας για να μετάσχει στις διαπραγματεύσεις», αναφέρει η ουκρανική προεδρία σε ανακοίνωσή της. «Το σημαντικό θέμα είναι άμεση εκεχειρία και η απόσυρση των στρατευμάτων από το ουκρανικό έδαφος», διευκρίνισε.

 

 

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button