ΔΙΑΦΟΡΑ

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη Βαρύ πένθος

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη Βαρύ πένθος

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ίδιος ο αθλητής δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο πατέρας του σημειώνοντας στη λεζάντα: «Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα!»

Δύσκολες ώρες περνά ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing έκανε ο ίδιος γνωστή την θλιβερή απώλεια, με δύο αναρτήσεις στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θέλησε να αποχαιρετίσει τον πατέρα του, ανεβάζοντας φωτογραφίες από κοινές τους στιγμές, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button