ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία – Άφησαν δυο μωρά στο αυτοκίνητο και πέθαναν απο τη ζέστη

Τραγωδία – Άφησαν δυο μωρά στο αυτοκίνητο και πέθαναν απο τη ζέστη

Μία απίστευτη τραγωδία σημάδεψε μια οικογένεια στην Αλαμπάμα που μέσα σε λίγη ώρα έχασε τα δύο παιδιά της, δύο αγοράκια ηλικίας 1 και 3 ετών.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι γονείς στην Αστυνομία πίστευαν ότι τα παιδιά -ο Ντάνιελ Γκαρσία και ο Ιβάλ Σαλαζάρ Τζούνιορ- ήταν μέσα στο δωμάτιό τους και έπαιζαν.

Όταν διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε άρχισαν να ψάχνουν σε όλο το σπίτι και όταν βγήκαν έξω βρήκαν τα δύο αγοράκια κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. Υπολογίζεται ότι έμειναν κλειδωμένα στο αυτοκίνητο, κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες, για δύο ώρες.

Τα αγόρια γίνονται το 16ο και 17ο παιδί που πέθαναν μέσα σε αυτοκίνητο φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία του kidsandcars.

Τραγωδία στα Τρίκαλα – Βγήκε να σκουπίσει ζαλίστηκε… έπεσε και σκοτώθηκε

Τραγικός θάνατος για μία ηλικιωμένη γυναίκα 85 ετών που χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι την ώρα που σκούπιζε έξω από το σπίτι της στα Τρίκαλα στην περιοχή της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν την «κυρία Πολυξένη» μετά την συνταξιοδότησή της, αφού είχε το παντοπωλείο της γειτονιάς, συνήθιζε να σκουπίζει νυχθημερόν, όλο το δρόμο και να περιποιείται και να ταΐζει τις γάτες της γειτονιάς.

Την Πέμπτη στη συνηθισμένη ασχολία της, εκεί που σκούπιζε, φαίνεται ότι ζαλίστηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο χτυπώντας άσχημα στο κεφάλι αφού πέθανε ακαριαία.

Παιδιά που έπαιζαν ειδοποίησαν θαμώνες παρακείμενου καφενείου κι αυτοί με τη σειρά τους το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων για να διαπιστωθεί ο θάνατός της. Πίσω, έμεινε η σκούπα της που για χρόνια συνήθιζε να καθαρίζει το δρόμο….nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button