ΔΙΑΦΟΡΑ

Αδιανόnτη τpαγωδία: Έβαλε τέλος στη ζωń του συγκάτοıκου του για τον πιο απiστευτο λóγο

Ένας 38χρονος στο Μέριλαντ πυροβόλησε και σκότωσε τον συγκάτοικό του κατά τη διάρκεια καβγά που φέρεται να ξεκίνησε για το τηλεκοντρόλ.

Ο Ρίτσαρντ Μπένο συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία του 27χρονου Ντόμινικ Σκοτ Χέιζ. Μιλώντας στους αστυνομικούς, περιέγραψε ότι όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση του τηλεκοντρόλ και υποστήριξε πως ο συγκάτοικός του επιχείρησε να του επιτεθεί με μαχαίρια.

O 38χρονος

O 27χρονος

Έγγραφα που επικαλείται το FOX αναφέρουν πως ο Μπένο κάλεσε την αστυνομία περίπου έξι ώρες αφού πυροβόλησε τον Χέιζ στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν, στο Σπρίνγκντεϊλ. Ο 38χρονος φέρεται να κατέθεσε ότι κοιμόταν στον καναπέ, όταν ξύπνησε επειδή ο συγκάτοικός του έκανε θόρυβο στην κουζίνα.

Στη συνέχεια ο 27χρονος ρώτησε επανειλημμένα τον Μπένο πού ήταν το τηλεκοντρόλ, αλλά εκείνος τον αγνόησε. Κάποια στιγμή ο δράστης απομάκρυνε την κουβέρτα που είχε πάνω από το κεφάλι του και ισχυρίστηκε ότι είδε τον Χέιζ να κρατά δύο μαχαίρια.

Αμέσως ο 38χρονος έπιασε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί, προτού τρέξει προς το δωμάτιό του. Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν είδε πως ο Χέιζ είχε τραυματιστεί, οπότε υπέθεσε ότι δεν τον είχαν πετύχει οι σφαίρες και έπεσε για ύπνο.

Με πληροφορίες από New York Post

 

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button