ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς να καθαρίσετε καλα το πουρί στη λεκάνη της τουαλέτας

Πώς να καθαρίσετε καλα το πουρί στη λεκάνη της τουαλέτας

Ότι πιο αντιαισθητικό και ανθυγιεινό για ένα μπάνιο: το πουρί στη λεκάνη!

Όλοι σίγουρα, έχουμε έλθει αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο φόβο κάθε νοικοκυράς και πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε μια γρήγορη λύση να το εξαφανίσουμε … Υπάρχουν βέβαια τα χημικά με ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά προτείνουμε να δοκιμάσετε και μια απλή φυσική λύση.

Να τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν:

  • Για απολύμανση και λάμψη της λεκάνης, ρίχνουμε το βράδυ αρκετή ποσότητα λευκό ξύδι. Το πρωί βράζουμε λίγο νερό και το ρίχνουμε καυτό μέσα στη λεκάνη, κατευθείαν από το βραστήρα ή την κατσαρόλα.
  •  Σε περίπτωση που δεν έχετε λευκό ξίδι και πρέπει να καθαρίσετε τη λεκάνη σας πάρτε ένα κουτάκι αναψυκτικό cola [coca cola].Αδειάστε το περιεχόμενο μέσα στην τουαλέτα και αφήστε το για μια νύχτα.Την επόμενη ημέρα με το βουρτσάκι της τουαλέτας τρίψτε καλά- καλά εκεί που ήταν το πουρί και τραβήξτε το καζανάκι. Η τουαλέτα σας θα είναι καινούργια.

πηγη sintayes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button